Ноемврийски изненади: IQOS 3 DUO

За пълнолетните пушачи, които държат на добрия дизайн, непрекъснатите иновации и качествената обратна връзка.

От 4 ноември Филип Морис България пуска на българския пазар новата версия на системата за нагряване на тютюн IQOS – IQOS 3 DUO. Дизайнът на устройството е като този на IQOS 3, но най-новата версия IQOS 3 DUO притежава някои нови характеристики, разработени по препоръка на потребителите, които правят устройството наистина специално.

Новата версия на IQOS 3 е изцяло създадена спрямо получената обратна връзка от клиентите, така че да бъде в синхрон с техния начин на живот и никога да не се налага да слага на пауза важни моменти от ежедневието. 

Кое е по-специалното при този модел?

Компактният дизайн на IQOS 3 DUO вече дава възможност за две последователни употреби без презареждане на холдъра, като осигурява и много по-бързо зареждане на самия холдър в джобното зарядно в сравнение с предишните поколения на устройството за нагряване на тютюн - IQOS 3 и IQOS 2.4 Р. Най-новата версия на устройството IQOS 3 DUO се отличава и с най-бързия и мощен холдър в портфолиото на IQOS досега. Още един ценен детайл за пълнолетните потребители.

Така няма да ви се налага да чакате допълнително между двете цигари сутрин, например.

Новата версия на устройството IQOS 3 - IQOS 3 DUO е устройството с най-елегантен дизайн досега. Той компактен, със стотици варианти за персонализиране, така че всеки потребител да може да превърне устройството в уникално и да пасва на личния му стил. 

Устройството ще се предлага в четирите основни цвята, в които се предлага и IQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят – меден. За любителите на аксесоарите на предишните версии - те ще са съвместими и с IQOS 3 DUO.

Андре Каланцопулос, главният изпълнителен директор на ФМИ, сподели:

Продължаваме да инвестираме в наука и технологии, за да разработим устройства, които отговарят на потребностите на пълнолетните пушачи - устройства, които могат да помогнат на много хора, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на тях. Вече над 11 милиона пълнолетни пушачи по света са избрали IQOS, като над 70% от тях (близо 8 милиона) са спрели да пушат и са преминали изцяло на нашата система за нагряване на тютюн. Пускането на IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент да прилагаме технологични иновации в разработката на научно доказани продукти, които се явяват по-добър избор за пълнолетните пушачи от продължителното пушене.

Още важни факти за IQOS:

Съвкупността от клинични данни, получени от ФМИ до момента, показва, че пълното преминаване на системата за нагряване на тютюн е по-малко вредно от продължителното пушене. Важно е да се отбележи, че употребата на IQOS не е без риск и е предназначена само за пълнолетни пушачи, които не искат да се откажат от употребата на тютюн или никотин. Той доставя никотин, който води до пристрастяване. Събраните научни доказателства също така сочат, че употребата на IQOS няма негативно въздействие върху качеството на въздуха на закрито. Мнозинството пълнолетни пушачи, които преминават изцяло на устройството за нагряване на тютюн IQOS, спират да пушат конвенционални цигари, което превръща IQOS в една убедителна бездимна алтернатива.

По-нетърпеливите потребители могат да поръчат IQOS 3 DUO ето тук.

бюлетин

още реакция