Пълен списък с финалистите на Huawei Smartphone Film Festival

Ето и 10-те + 1 щастливци.

След дълги дискусии на журито и продължително четене на трийтмънтите на всички участници, идва моментът, в който да обявим и щастливците, които ще имат възможността да получат за временно ползване Huawei P30 PRO и да се докоснат до голямото кино.

На специален уъркшоп по видеография ще споделим с тях съвети за работа с устройството, трикове при видеозаснемането и други инсайти за създаването на успешен късометражен филм. 

И тук идва тежката, но приятна работа - самият процес на снимки. Участниците ще имат на разположение 1 месец за продукция - до 14 юли. За получените кандидатури Стаси Айви, част от журито ни, споделя:

За мен беше много интересно да прочета всички трийтмънти на участниците в конкурса, тъй като жанрово бяха много различни. Има за всекиго по нещо и беше много трудно да изберем само 11, но в много от изборите си се покривахме с останалите членове на журито. Харесват ми истории с въображение, но в същото време с ясна структура и хубав финал, обичам да има изненади и послания. Винаги е важно добре да си представяш какво точно искаш да кажеш и как би изглеждало то на екран, така че нямам търпение да видя какво ще направят нашите финалисти. 

А сега... ето и нашата златна група от 11 участници:

Александър Геков
Димитър Мишев
Хара Нурин
Лидия Юлианова
Мартин Лазаров
Петя Башева
Петя Манчорова
Стефан Войводов
Тео Чепилов
Виктор Чулев
Мелиса Герганова

Нямаме търпение да разберем и кои ще са трите филма, излъчени по време на специалната церемония в Дом на киното.

Повече за събитието може да научите ето тук.

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още HuaweiFilmFest