Финалистите на Huawei Smartphone Film Festival 2020

Ето и петимата участници, избрани от журито.

След дълги дискусии на журито и продължително четене на трийтмънтите на всички участници, идва моментът, в който да обявим и щастливците, които ще имат възможността да получат за временно ползване Huawei P40 PRO и да се докоснат до голямото кино.

Сега идва тежката, но приятна работа - самият процес на снимки. Участниците ще имат на разположение периода до 15 септември. През това време, ако имат нужда, можем да ги подкрепим с терен в центъра на София и озвучителна техника. Те ще имат възможност да работят под менторството и наставленията на екипа и журито, за да представят най-доброто, на което са способни.

А сега... ето ги и петимата финалисти, впечатлили журито.

Оля Стоянова

Мария Македонска

Велианна Кашева

Деян Георгиев

Касиел Ноа Ашер

Кулминацията на HUAWEI SMARTPHONE FILM FESTIVAL 2020 ще бъде на специална официална церемония, отворена за всички фенове на киното и мобилната видеография. Тя ще се състои в Парка на Военна Академия на 24 септември от 19 часа. Зрителите ще имат възможност да се насладят на прожекция на петте завършени филма, а авторите им ще видят работата си на голям екран. Нали точно за това мечтаят всички филм-мейкъри? 

Повече за събитието може да научите ето тук.

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още HuaweiFilmFest