Huawei кани всички на глобалната онлайн премиера на новата серия P40 и подарява един флагман от нея

Нека бъдем заедно онлайн, за да видим как утрешните технологии разкриват нови хоризонти днес.

 

На 26 март от 14 часа Парижко, 15 часа местно време, започва глобалната премиера на новата дългоочаквана серия Huawei P40. Под слогана #VisionaryPhotography събитието ще се излъчи онлайн и може да бъде проследено от всеки на следните линкове:

Официалният уеб сайт на Huawei
Официалната Facebook страница
Официалният YouTube канал

Huawei кани всички свои фенове да бъдат заедно онлайн за обявяването на новите флагмани от култовата серия P, създадена и ежегодно надграждана с все повече екстри за визуалните артисти – фотографи, видеографи, хората с подчертан усет за дизайн и всички, за които креативното себеизразяване е важна част от мястото им в съвременния свят.

Специално за феновете от България, компанията ще подари един флагман от новата серия още преди моделите да се появят на нашия пазар. Така първият притежател на флагман от новата серия P40 ще бъде избран на томболен принцип, след като проследи глобалната премиера и сподели първите си впечатления от него като отговори на въпроса:

"Кои са трите неща, заради които бихте избрали нов флагман от Huawei P40 series?“ в специално създадения за целта Facebook пост

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още HuaweiFilmFest