Време е за любов

Имаме няколко добри идеи какво да подарите на любимия човек.

Любимият ни Фредерик Бегбеде убедено твърди, че любовта трае три години. Този февруари решаваме да не му се доверяваме (за първи път). И избираме да вярваме във вечността, в нескончаемата любовна еуфория, в изтръпването на крайниците, в онази сладка болка, която мисълта за любимия ни носи. Всъщност, единственото, което искаме, е ето това:

Ето, че отново започва, капанът щраква, целият механизъм се завърта отново. Отново мечтая за голяма къща със слънчева градина или пък за песента на дъжда по покрива привечер, мечтая да набера букетче теменужки, да бъда сам с нея далеч от града, за да правим любов отново и отново, докато умрем от радост, да плачем от наслаждение, мечтая за ласки, които да ни покажат колко ни е добре заедно, за изстуден пъпеш, за шунка от Парма, Флоренция, Милано, ако ни остане време…

А ако за този 14 февруари сте решили да запълните интервалите между две целувки с подарък, имаме няколко добри предложения.

Театър

И то точно определена постановка. "Любовникът" от Харолд Пинтър, под режисурата на Деян Донков, Народен театър "Иван Вазов". Тандемът Донков - Кърджилова ни посреща още на влизане в залата, а по време на спектакъла ни подарява истинска експлозия от любов, секс, желание, ревност, тъга. Подходящо начало на една обещаваща вечер с човека, когото обичате.

Възможно ли е да се съхрани любовта след много години брачен живот, след стотици закуски, обеди и вечери заедно? Двама съпрузи, които знаят един за друг всичко и едновременно с това не знаят нищо. Къде е любовта? Къде са истинските чувства? Къде и кога сме истински и кога сме само въображаеми герои и маски? В това не е абсурдът на сюжета на пиесата, а абсурдът на самия живот. Така, както само Харолд Пинтър може да го покаже.

Букет наистина красиви цветя

Едно от най-приятните места на ул. Ангел Кънчев в София безспорно е магазинът за цветя NEA. Скъпи джентълмени, дори и дамата ви да твърди, че не обича цветя, няма как да не се размекне при букет, направен специално за нея. И то от най-красивата цветарка. Но това е за ваша информация.

IQOS 3

Устройствата за нагряване на тютюн IQOS от известно време са част от ежедневието ни. И то доста красива част. Ако вашият любим човек е пушач, който не може да откаже вредния навик, то сега е най-добрият момент да му покажете грижа като му подарите най-новия IQOS 3. Със стилното устройство си осигурявате бездимни моменти, в които единственото, което се изисква от вас, е да се обичатемаксимално. Няма как да не споменем и новите цветови комбинации, които ще превърнат вашия IQOS 3 в аксесоар, пасващ на ръката ви... почти като ръката на половинката ви. И, да, понятието бездимна любов вече съществува.

Книга за любов

Излишно е да казваме, че едни от най-любовните моменти на света могат да се случат във вана (като в "Meчтатели" на Бертолучи), чаша вино и книга, четена от човека, когото обичаме. А дали ще четете Неруда, Превер, Ронсар или пък Амели Нотомб, е въпрос на избор. И без това знаем, че четенето ще продължи само няколко минути... до следващата сутрин.

Нахранете сетивата

Ако сте скарани с готвенето, Gastronomy ще ви помогнат. Не само ще напазаруват за вас, но и ще ви дадат точната рецепта. С безплатна доставка в уговорен ден и час. От вас се иска само желанието. Както и подходящи музикален фон. И свещи, много свещи.

Пътуване

Винаги е добра идея. Да избягате от ежедневието с човек, когото обичате, не само рестартира цялото ни тяло (и душа), но и позволява на любовта да се случва на друг фон, на друг пейзаж, с други ухания. Изберете уикенд в България или пък малко по-дълъг уикенд някъде в Европа. Ето тук, например. Няма нищо по-красиво от любов извън сезона.

бюлетин

още рестарт