Тиха музика и малък Jameson… подходящият саундтрак на вечерта

Или как да запълним интервалите между две целувки.

Понякога единственото, от което истински имаме нужда, особено в петък, особено след края на работната седмица, тогава, когато сме безкрайно изморени от разговори, от срещи, от безкрайното делнично лутане, е чаша добро питие и правилната музика.

Да поговорим за музиката. Всички помним култовото парче на Ъпсурт - Звездата. Замислете се, колко пъти ни е спасявала? И то точно онази, тихата, почти незабележима музика, която е перфектният саундтрак на всички фини душевни честоти? А пък в моментите, в които празнуваме живота и най-правилният, сякащ разрязващ за момент въздуха жест е този на наздраве с близките ни хора?

Имам велики мигове с тиха музика и малък Jameson, точната компания и... в моя случай море. Но винаги може да го заместите с планина, бар, чужд град, дом, дом на приятели, който е и като ваш, удобен диван, маса, дори и земя...

Музиката и уискито са част от цялата пищност на живота, цялата му красота, мащаб. Част от онова, което не можем да докоснем. Или пък на всичко, за което пръстите ни тайно мечтаят на тъмно. Тази магическа комбинация между топлите кадифени нотки и мекота на малкия Jameson (словосъчетание, почти превърнало се в собствено име) с любимата музика на Къртис Мейфийлд, правят дори и най-мрачната нощ една идея по-поносима. Да, дори през януари.

А ако животът е решил да ви забърка рецепта за любов, използвайки всички свои налични съставки, то тогава тихата музика и малкото питие биха били единствената добра алтернатива за запълване на интервалите между две целувки.

Най-малкото, защото след тях ще последват още. Гарантирам.

бюлетин

още рестарт