Там, където димът не съществува

Няколко добри алтернативи за истински бездимни почивки.

Празниците отминаха и сега е време за истинска почивка. Идеите за бягство от ежедневието се покачват рязко с всеки изминал ден, а и януари е перфектният месец за планиране на нови приключения. Добре знаем, че с времето изискванията ни към качествена и ползотворна почивка стават все по-високи. А и предложенията за дестинации сякаш са повече от всякога. Имаме няколко доста привлекателни идеи.

Представете си прозрачна вода. Малки бели къщи. Сини покриви и капаци. Познавачите няма как да се объркат и веднага биха заложили на твърдението, че това райско място е Гърция. И ще са прави. Но е малко по-различно. Астипалая е миниатюрен остров (с население от едва 1334 жители), с великолепни плажове, златен пясък, кътчета за отдих и перфектното гръцко обслужване. Изненадата идва в момента, в който разберете, че това е първият бездимен остров в света. Да, точно така! Това е най-доброто пътуване за онези, които искат да откажат цигарите или пък за компаниите, привърженици на чистия и свеж въздух. Добрите новини не свършват тук, защото Астипалая дава и възможност за всички онези, които са почитатели на бездимната алтернатива IQOS. Така всички пътуващи ще са доволни, спокойни и готови за перфектната почивка без цигарен дим.

Ако лятната почивка ви се струва твърде далеч, може би трябва да запълните интервалите от време с едно наистина луксозно преживяване. В Цюрих, сърцето на добрия живот. Хотел Baur Au Lauc ви посреща с изискана обстановка, много стил и усещане за едно дълго чакано безвремие. Предполагаме, че заклетите пушачи ще изпаднат в тиха паника... заради липсата на балкони.

Но за сметка на това можете да ползвате спокойно IQOS устройството си, което би паснало перфектно на обстановката. Точно толкова добре бихте се чувствали и в друго убеждище на хедонизма: Hotel des Trois Couronnes във Вьове или пък в италианския еквивалент Bernini Palace във Флоренция. Ако пък си падате по романтични разходки, то хотел Due Torri във Верона ще ви предложи най-интимния и бездимен престой на света. Или поне в Италия. 

Помислили сме и за почитателите на богатата руска култура. Санкт Петербург е известен с пищната си красота и нестихващ поток от нови и нови идеи. Corinthia St Petersburg и Lotte Hotel са не само идеални за снимки, но и са готови да посрещнат изискванията и на най-придирчивия вкус. При това в комбинация с всички допълнителни aксесоари, които могат да се предложат за вашия бездимен спътник IQOS. Повярвайте ни, тук има достатъчно интериорни решения, които ще ви вдъхновят не само да преобразите устройството си, но и да го превърнете в истински моден аксесоар.

 

Време е за резервации... 

бюлетин

още рестарт