The night-time is the right time: най-доброто време за консумиране на Jameson Irish Whiskey

Добрите новини са, че нощите стават все по-дълги.

Зимата е сезонът на нощта. Безспорно. Когато падне тъмнината, краката ни сякаш сами ни отвеждат към любимите места. Барове, уютни приятелски домове, кратки разходки по задължителните локации, пълнещи сетивата ни с аромати, красота и други светове, от които толкова силно имаме нужда.

Признаваме си, има моменти, в които ни липсват само две неща. Ръка на любим човек, хванала нашата. И чаша добро питие в другата. Ароматът, плътността и послевкусът на питието имат вълшебната способност да ни подаряват една вътрешна топлина, от която толкова силно имаме нужда. Когато имаш компанията на хубаво уиски, можеш да освободиш максимално сетивата си и да се насладиш напълно на хубава книга, хубав филм или песен на Отис Рединг, например, на слушалки, необезпокояван от никого. Без телефон, без вибрации, без хиляди ненужни съобщения.

Познаваме добре тъмните петъци и знаем, че нощта умее да скрива, изкривява, но и да дорисува всичко с майсторски замах. Именно затова я обичаме. Носи уют, желание за топлина и нестихващ огън, който много ни се иска да носим със себе си. И ако има качество на Jameson Irish Whiskey, което да уважаваме най-много, то със сигурност е това, че успява да запали малки огнища в нас, които правят зимните разходки не само по-приятни, но и много по-желани.

Всичко останало е история. Добре разказана, с вкус на обгорено дърво и ванилия, например. И с аромат на бътърскоч, фъдж и сметаново тофи. Казахме ви, по-добро е от целувка. 

бюлетин

още рестарт