Животът се нужда е от вода, а младостта – от клетъчна вода

Ето какво ни разкриват и приятелите ни от Esthederm за тайните на клетъчната вода.

Клетъчната вода е абсолютен аналог на водата в кожата, което я прави идеална среда за живот на клетките. Тяхната подобрена жизнеспособност допринася за съхраняването на младостта на кожата за по-дълго време. Клетъчната вода е и основата на всички формули на Esthederm и спомага за по-дълбокото и ефективно действие на активните съставки. Тя е в основата на философията на Esthederm и символизира уникален биомиметичен подход. А АртАкция обича да е запозната с всичко, което е важно за кожата! 

ВОДАТА Е ТОЛКОВА ПРОСТА И ТОЛКОВА КОМПЛЕКСНА

Водата е в основата на целия живот на Земята и е предизвикателство пред естествените науки. Водата е издигала цивилизации и помитала империи; водата е дала форма на медузата и височина на секвоята... Балонче, ледено кубче, облак или океан, от изтънчената структура на снежинката до почти универсален разтворител. Водата присъства и в сърцето на невидимото, в двойната спирала на ДНК във всяка жива клетка. Пълният ѝ обем представлява приблизително 70% от земната повърхност или 1.35 милиарда км, или 3 милиарда тона. 

ВОДАТА Е ЖИВОТ 

Всеки жив организъм на сушата, независимо от своя размер, запазва следа от своя морски произход. Морската вода, в която се зараждат първите форми на живот, и водата в нашите тела съдържат 84 елемента в равни пропорции. Водата взема част от биосинтеза на около 100 000 протеина и ензими, които изграждат живите неща; тя е агент на междуклетъчната обмяна, от която зависят нашето биологично равновесие и нашето здраве. При живите организми водата е значителна, както като чисти проценти, така и като функционалност, представляваща средно 70% от масата на клетката. 

КЛЕТЪЧНАТА ВОДА Е СЪЩИНСКИЯТ ЕЛЕМЕНТ ВЪВ ВСИЧКИ ESTHEDERM ФОРМУЛИ 

Мнозинството от козметичните формули са базирани на водата: около 70% от емулсиите и по-голям процент при лосионите. Esthederm базира всичките си формули на клетъчна вода и тя става истински активна съставка, допълваща действието специалните формули. Клетъчната вода съдържа минерални соли, аденозинтрифосфат за енергия, както и Л-карнозин, в перфектно съотношение.

ЗАПАЗВАТ КЛЕТЪЧНОТО ЗДРАВЕ И ПРЕДОТВРАТЯВАТ СТАРЕЕНЕТО: 

Благодарение на перфектната си формула, клетъчната вода оптимизира клетъчния метаболизъм и повишава ефективността на всички нанесени продукти. Патентована от Esthederm и без аналог на пазара, създадена в абсолютна хармония с естествената екобиология на кожата, клетъчната вода е подходяща за мъже, за жени, за лице и тяло, както и за всички типове кожа. Кожата е успокоена, хидратирана и сияйна. Ежедневната употреба оптимизира кожната устойчивост и толерантност.   

Сега имаш шанса да спечелиш клетъчна вода от Esthederm, ако отговориш правилно на въпроса:

Кои са трите основни съставки на клетъчната вода?

Отговори в коментар на страницата ни във фейсбук, а печелившите ще бъдат изтеглени на 19 oктомври. 

бюлетин

още рестарт