Лекотата на слънчевите морски дни

И колко е важно да пазим кожата си от слънцето. С помощта на BIODERMA.

 
Лято е и единственото, което искаме, е да усещаме солта по себе си, плажът да е близо, животът да тече бавно, както му отива на морето. По време на тези идилични моменти не трябва да забравяме грижата за кожата. Именно тук идва огромната роля на Photoderm Прозрачен спрей SPF 30. Това e 100 % прозрачен спрей, който осигурява оптимална защита срещу вредното въздействие на UVA-UVB лъчите. Той активира естествена защита на кожата срещу слънцето благодарение на биологичния патентован комплекс CELLULAR BIOPROTECTION™ и предпазва от фотостареене. При нанасяне дава моментално чувство за свежест и е с отлична кожна толерантност. Подходящ е за употреба директно върху мокра кожа, върху окосмени зони и по време на спорт.
 
Photoderm Прозрачен спрей SPF 30 има иновативна опaковка - без нужда от разнасяне. Продуктът може да се разпръсква, независимо от позицията на флакона, дори и той да е наобратно. По този начин всяка зона от тялото е добре защитена. Без нужда от разклащане. Какво повече?
 
Още за продукта може да прочетете ето тук, а сега имате и шанса да спечелите Photoderm Прозрачен спрей SPF 30, като отговорите на следния въпрос с коментар на страницата ни във фейсбук. Победителите ще бъдат изтеглени на 20 август. Успех!
 
Как си представяте идеалната лятна почивка?
 
рестарт здраве грижа

бюлетин

още рестарт