Животът в търговския център или защо “мол” не бива да е мръсна дума

Park Center отваря вратите си за кино-литературния фестивал Синелибри,

Често се случва, когато кажем на някого, че е “смешен”, той да ни поправи с корекцията: “Не съм смешен, забавен съм”. Защото думата с времето е изменила значението си. Смехът нерядко е свързан с подигравки, негативни коментари и присмехулничене. Много истински значения така си отидоха, много думи и локации бяха изкривени. Сред пострадалите е молът. Смешно, да смешно (защото това не е мръсна дума) е да се гордеем с това, че нямаме телевизор или не ходим в мола. Защото има страхотни канали, от които да научим много, а моловете са супер. Уви, впримчени сме в непоносимата бързина на битието и често е невъзможно да отделим цял ден за пазар, разкрасителна процедура, спорт, кино, книжарница, различни здравни клиники… които се намират в далечни краища на града.


Напоследък Park Center привлече вниманието ни с редица удобства, които е невъзможно да подминем. В предстоящия зимен сезон със сигурност ще изберем да се подслоним под светлините му, за да извършим редица важни дейности, без да губим излишно време. Ето защо:

Защото е търговският център с най-достъпна локация в София. Без значение дали живеете в центъра или в по-периферен квартал, Park Center е изключително лесен за откриване с автомобил, градски транспорт, метро или пеша.

Защото е единственият мол в непосредствена близост до парк. Разходката в Южен парк 2, студените бири под небето или посещението на някой приказен джаз концерт лесно могат да бъдат съчетани с отскачане до мола, в който има всичко.

Защото е pet friendly. И защото кучето, с което се разхождате в парка, също може да се разходи в мола, без да има нужда да го връзвате отвън.