Let's Get It On

Девет играчки, които ще променят представата ви за удоволствието

В основата си играчките са забавни, нали? А с играчките за възрастни може не само да се забавлявате, но и да извлечете много удоволствие от тях. Те отдавна не са онези анатомични и леко отблъскващи уреди за самозадоволяване. Представяме ви няколко забележителни варианта, за които си струва  да знаете... и да опитате. 


 Вибраторът-заек BUNNY & CLYDE


"Зайците" са сред най-обичаните вибратори, дори преди да се появят в онзи култов епизод на "Сексът и градът". С тях смесеният оргазъм (вагинален + клиторен) се постига бързо и лесно - буквално за минути! BUNNY & CLYDE е сладострастен представител на тази категория играчки и освен класическата двойна стимулация, ще зарадва дамите със специалната си туптяща главичка, която специфично масажира G-точката. С  BUNNY & CLYDE съвсем лесно ще изследвате тази иначе труднодостъпна ерогенна зона и възможностите за достигане до женска еякулация или така нареченият "скуърт"!
 Превърни ръката си във вибратор с BE ONE


Нищо не може да замести усещането от докосването на човек, към когото изпитваш истинска страст. Но има нещо, което може да засили това усещане. BE • ONE е играчка, която позволява на двойките да преоткрият удоволствието и да го изследват така, сякаш отново им е първият път заедно… или изобщо! Представете си го като вибриращ пръст, който поставяте между пръстите на ръката си, когато галите своя партньор. BE • ONE кара кожата да тръпне от удоволствие – където и да докоснете по тялото, той превръща ръката ви във вибратор. Усещанията стават по-интензивни, вълнуващи и носят повече и по-лесна наслада! Забавление за двама, заедно или от другия край на планетата с WE-VIBE MATCH


Удоволствието може да бъде споделено, както когато сте заедно, така и когато сте на километри един от друг. WE-VIBE MATCH е играчка с формата на подкова. Единият ѝ край прониква в жената и остава там по време на секс , за да стимулира едновременно с вибрацията си и двамата партньори. Другият край нежно приляга върху клитора. WE-VIBE MATCH може да се ползва и солово от жената. Върховното предимство на този модел е контролът чрез безплатната смартфон апликация We-Connect. Тя не само позволява да свържете играчката с телефона си и да я контролирате чрез него. Можете да добавите своя любим човек в приложението и да му дадете пълен контрол над стимулацията с вибро-играчката и да го усетите, независимо дали е в другата стая или на друг континент.
Пулсаторът STRONIC

STRONIC са иновативна серия секс играчки, разработени от FUN FACTORY в Бремен, Германия. Това не е просто вибратор... а пулсатор! Обикновените вибратори имат в тялото си мотор, който създава вибрациите. В тялото на пулсатора STRONIC има два магнита, чието взаимодействие движи играчката напред-назад, почти преодолявайки гравитацията и носейки усещане като при секс. Наистина си заслужава да се докоснете поне веднъж до това чудо на немската технология. Приятелите ни от SexWell препоръчват STRONIC G - специално създаден да стимулира G-точката с мощни и чувствени тласъци.
Дискретният мастурбатор TENGA AIR TECH


Нещо предизвикателно за господата. TENGA са серия дискретни мастурбатори, разработени в Япония. На външен вид приличат на чаша или преспапие и никога не биха събудили подозрение за какво всъщност се ползват. Тяхната вътрешност обаче крие приятни изненади… тя е мека, влажна и пълна с многобройни релефи, които обгръщат члена и го стимулират така, както мъжът най-много обича. Сред моделите на TENGA има по нещо за всеки - за нежна или силна стимулация, за дълбоко гърло, вагинален секс, анален секс, засмукване и още много... TENGA AIR TECH REGULAR е прекрасна първа играчка за любителите на оралната любов - специално проектираната вътрешност създава спираловидно замсукване по време на движение нагоре и надолу! Представихте ли си го?Въздушна стимулация със SATISFYER PRO 2 AIR PULSE 


Air pulse технологията набра популярност през последните години и се превърна в любима за много жени. Защо? Това е единствената играчка, с която дамите сами могат да си направят "орална любов". SATISFYER PRO 2 AIR PULSE гъделичка клитора почти без да го докосва - чрез малко тъпанче, което туптейки изпраща нежна въздушна вълна към клитора и го засмуква лекичко. Усещането е като последователно потупване и "цункане" на клитора. Степента може да се усилва и намалява според предпочитанията, а оргазмът идва лесно и неочаквано.Синхронизатор на оргазми FUN FACTORY NOS 


NOS е пръстен за мъже, какъвто не сте виждали досега. С него желанието е изпепеляващо! Поставя се в основата на пениса, а малките ушички гъделичкат клитора по време на секс. NOS скъсява дистанцията между удоволствието на двама души, като доставя и на двамата възбуждащи вибрации. Прегръдката става толкова плътна, че през кожата чувствате туптенето на сърцата си. Пулсът се ускорява. Енергията се въздига. Телата се преплитат в страстна схватка... Остава да достигнете върховния миг заедно! А освен стимулацията, пръстенът забавя еякулацията и прави ерекцията мно-о-о-го впечатляваща. 
Причудливата ENIGMA 


LELO ENIGMA е авангардно произведение на изкуството, което няма аналог. Тя комбинира вибратор-заек с играчка за въздушна стимулация и резултатът е едно невиждано досега удоволствие, което хората по света тепърва откриват. ENIGMA изпраща въздушни вълни до клитора, предлагайки дълбока стимулация със или без докосване до самото място, като в същото време вибриращата ѝ част нежно пулсира във вагината, точно там, където се намира G-точката. ENIGMA дава възможността да изследвате и двата вида кулминации едновременно. Преживяването трудно се описва с думи. Ако сте иноватори по душа и смело опитвате нови неща, тази фантазия е специално за вас.