Как да изберем най-подходящия Коледен подарък?

Orange улесняват нашия коледен пазар със своя Christmas Shop.

Избирането на Коледен подарък често се превръща в мисия. Стремим се да зарадваме, да покажем, че ни е грижа, да предизвикаме възторг. Независимо дали подаръкът е предназначен за някого от работа, училище или за близките у дома, се стараем да изберем нещо подходящо за съответния човек. 

 

Тази зима, Orange улесняват мисията ни със своя тематичен Cristmas ShopМожете да украсите елхата си с подаръци от тяхната Коледна селекция до 20.12, а за да ви улесним допълнително, разгледахме категориите и направихме наша селекция – за всеки повод и за всеки човек.


Unsplash


 


За тайния Дядо Коледа в офиса


Подаръците в офиса или в училище винаги изглеждат като добра идея, докато не разберем, на кого подаряваме. Защото никога не ни се пада най-добрия ни приятел. И не само, че едва познавате човека, а трябва и да се вместите в бюджет. След преглед на категориите „Коледни подаръци“ и „Всизки купуват“ с филтър до 15 лв, подаръкът, който избрахме за нашия колега беше сборникът „Нови Мистерии по Коледа“ на издателство Ера. В сборникаса включени тринайсет разказа от най-добрите криминални автори, включително Агата Кристи, Томас Харди, Айзък Азимов, Елъри Куин и О‘Хенри. 
За най-добрия приятел


Това може би е малко по-лесно, все пак добре се познаваме. Но пък толкова години си подаряваме, че вече малко се е изчерпала хазната от идеи. Като скроуваме shop-a и виждаме категория „За истински фенове“ се сещаме, че веднъж ни влачиха на един куиз за Приятели. Разглеждаме мърча и харесваме пъзел на Приятели, „млечен шейк“, 1000 части.