Savex4Fashion подкрепя българската мода

Ето кои са първите 10 финалисти в конкурса, организиран от марката.

Модата е изкуство, страст, магия. Тя облича въображението, желанията и мечтите. За втора година Savex извежда българската мода на преден план, организирайки Savex конкурс за български модни брандове - Savex4Fashion 2021 г. 

Целта на конкурса е не само да се популяризират български модни брандове, но и да се отдаде нужното внимание на екипите, които стоят зад тях.  А мисията на Savex  е да покаже своята подкрепа за български дизайнери и компании на родния пазар, които успешно се развиват в модната индустрия.  

Модната надпревара стартира на 18.10 и ще продължи до 29.11.2021 г. 

Конкурсът се провежда изцяло онлайн, а журито сте вие, публиката!  Самото гласуване е изключително улеснено – достатъчно е само да се посети специално създадения за конкурса сайт - http://savex4fashion.bg/, и да се гласува чрез имейл. 

Преминава се през три етапа на гласуване, за да се избере любимият моден бранд на 2021 година. 

Гласуването вече е във втори етап, където останаха топ 10 бранда. В третия етап пет бранда ще се борят за вашия глас и за победата. Вие ще изберете тримата финалисти и големия победител. Този, който е събрал най-много гласове в онлайн конкурса, ще получи титлата "Най-любимият български моден бранд в Savex4Fashion 2021“.

Днес имаме удоволствието да ви представим и първите 10 финалисти:

À LA MARIE BOUDOIR

ANDYVIL

DENINA MÁRTIN

DIZI    

NIXA

PARAMIDONNA

VERNE

VERYCHI

VINTAGE SUMMER

ZOË

Наградата за големия победител е участие в предаване в национална телевизия. А всички, които гласуват за избора на любим български бранд, ще участват и в томболи с награди, които са предоставени от брандовете - от техни дрехи до ваучери за пазаруване в техните магазина, както и продуктови сетове от Savex.

бюлетин

още рестарт