Три дестинации, до които можем да пътуваме през киното

Нека се подготвим за най-невероятните пътешествия, които искаме да осъществим тази есен.

Bulgaria Air ни предлага няколко дестинации, до които ще стигнем още по-бързо с програмата на кино-литературния фестивал Синелибри 2021.

Мечтаете ли да отидете до Рим? Можете да изпитате чувството какво е да живееш във Вечния град през филма на Нани Морети "Три етажа“, който разказва за жилищен блок в Рим, в който проследяваме историята на три апартамента и проблемите, които се крият вътре в тях. 

 

Поредица от събития ще промени коренно живота на обитателите на една жилищна кооперация в Рим, разкривайки техните трудности да бъдат родители, братя и сестри или съседи в свят, в който съвместното съществуване се управлява от страх и негодувание. Поне така изглежда. 

Толкова са заплетени човешките връзки и отношения на фона на Древния Рим, че веднага ще поискате да си вземете билети в посока тази дестинация.

Ако пък предпочитате френската есен, Синелибри, както и Bulgaria Air имат какво да ви предложат – и с двете можете да стигнете до емблемата на Париж – Айфеловата кула. За да се потопите в истинска френска любовна история в нейната драма и красота, препоръчваме абсолютният фаворит тази година: "Влюбеният Айфел“.

Правителството иска от Густав Айфел да проектира нещо грандиозно за Световното изложение в Париж през 1889 година, също толкова впечатляващо, колкото работата му по Статуята на свободата. Но Айфел иска да проектира метрото. Когато среща мистериозната Адриан, изведнъж всичко се променя.

Филмът разказва за инженерния подвиг на Густав Айфел през призмата на една голяма любов. 

Испанските страсти пък могат да бъдат изследвани с директен полет до Мадрид или Малага, а за подготовката можете да гледате невероятната комедия "Сантиментално“ на Сеск Гай, където две двойки разглеждат сложността на съвременните отношения. Ще срещнете всичко, с което се слбъскваме във връзките, но с брилянтно чувство за хумор и испански характер.

Киното е полет, а Bulgaria Air може само да ви помогне да го осъществите. 

бюлетин

още рестарт