Коледата на Тайка Уайтити

Носителят на Оскар режисира коледната реклама на Coca-Cola.

Дългоочакваната коледна реклама на Coca-Cola тази година е режисирана от носителя на Оскар Тайка Уайтити и създадена от Wieden+Kennedy London. Tандем, чийто резултат трогва, разплаква и насища с красота. С проста, истинска, човешка история: разказ за безусловната бащинска любов и пътешествието на един баща, който иска да сбъдне коледната мечта на дъщеря си.

Защото магията на Коледа е в свързването между хората. А най-големият подарък, който можете да дадете, сте самите вие. 

Рекламата надгражда скорошната кампания "Отворени като никога преди“ - първата кампания на марката, откакто пандемията Covid-19 промени света. Тя беше създадена в името на новите възможности, открити като последица от оставането в къщи и призив да оценим всичко, което имаме около нас.

"2020 г. беше трудна година за много от нас и предстоящите Коледни празници ще бъдат още по-специални и смислени. Coca-Cola празнува Коледа с реклама, посветена на празника, от 20-те години на миналия век и в нея винаги има послание за единство и създаване на специални моменти. Тазгодишната реклама отразява истинската магия на Коледа – благодарността ни към близките, чувството за общност и нуждата ни да се посветим на близките си тази Коледа, като не просто присъстваме, а сме истински заедно, независимо дали виртуално или физически“, сподели Светлана Димитрова, Старши бранд мениджър на Coca-Cola за България.

Рекламата ще се излъчва в повече от 90 държави от началото на м. ноември, като изпраща послание за надежда и оптимизъм за човешкия дух в настоящото време на предизвикателства. 

Бен Шафри и Томас Колман, представители на Wieden+Kennedy London, споделят: 

"Прекрасно е да работим по глобална коледна кампания за световно известна и обичана марка. "Празниците идват“ исторически се свързват с началото на Коледа и ние сме много щастливи, че имахме възможността да надграждаме върху дългата асоциация на Coca-Cola с празничния сезон."

бюлетин

още рестарт