Имало едно време един визионер

През месец октомври празнуваме 30 години Eau Thermale Avene. Пожелаваме им още много по 30, изпълнени с красота, спокойствие и самочувствие.

Когато навършваме 30 г., поглеждаме назад, обръщаме се към миналото и пътя,  по който сме вървели и си правим равносметка за изборите. Усмихваме се с носталгия, мечтаем си за бъдещето и се надяваме следващите 30 да са по-светли.

"От миналото към бъдещето, от всичко постигнато към всичко, което остава да се направи, от 30 години Eau Thermale Avène винаги там, успокояваща по природа и за напред.“

Мисията на брандове като Eau Thermale Avène е кауза, в която винаги ще вярваме, защото каквото и да си говорим, най-важно е да успеем да накараме себе си и околните силно да се обичат, да харесат душите, телата и кожата си, за да започне магията около и в тях да се случва. Вече 30 години Хидротерапевтичният център Avène помага на близо 60 000 души да се усмихват, да се харесват, да сияят. Подобно на приказка, излязла от страниците на някоя любима книга, тази също започва с "Имало едно време“…

Имало едно време един визионер, чиято мисия била да успокои всеки тип кожа. Визионерът се казва Пиер Фабр, фармацевт и предприемач, който преди 30 години преоткрива отдавна забравените термални бани в Avène. За щастие на целия свят там попада на неподозирано съкровище, наречено термална изворна вода. С напредване на времето високоефективните свойства на термалната вода бързо започват да бъдат признати от обществото в цяла Франция и Френската национална медицинска академия обявява извора за обект от обществено значение през 1874 г.

Дългогодишните ангажименти укрепват от доверието, придобито през годините

Каква е основната мисия на Eau Thermale Avène и защо вярваме в нея? Основната им цел е да даряват на всеки тип чувствителна кожа усещане за комфорт и повишено качество на живот. Удобството в собствената ни кожа е своеобразно щастие само по себе си, защото ни кара да се чувстваме спокойни и уверени в телата си. Eau Thermale Avène подкрепят инициативи свързани с мерки за превенция на рака на кожата и ранна диагностика на кожните образувания. Важно е да поверяваме кожата си на онези, които години наред се грижат за здравето на кожата ни, помагат на стотици хора по света да имат самочувствие и да пазят своя храм, тялото. 

Зрелостта и опитът разширяват полето на възможностите, хоризонтът е изпълнен с мечти и вълнение за бъдещето.

Желанието непрекъснато да се търсят нови върхове, е онова, което превръща Avène, в това което са. Подобно на верните приятели, те също влагат усилия в дружбата си с всички хора, които се обръщат към тях. Никак не е достатъчно първоначалното вдъхновение на онзи визионер, който преоткрива термалните бани. Необходимо е упорство, жажда за иновации и поглед, категорично отправен в бъдещето, което е светло и сияйно като красивата кожа. Ако предходните 30 години са били изпълнени с върхове и впечатляващи цифри и резултати, то следващите 30 ще са наситени с преминаване на нови граници и покоряване на още по-високи върхове.

Нямаме търпение да бъдем свидетели и на следващите 30 и заедно да напишем историята. Припомняме си най-ранните и любопитни стъпки в историята: През 1736 година конят на Маркиз дьо Рокозел, който страда от дерматоза, получава успокоение на склонната си към сърбеж кожа, след контакт с Термална вода Avène. През 1871г. термалната вода лети по спешност през Атлантическия океан, за да успокои състоянието на пострадалите от Пожара в Чикаго През 1874 г. Изворът е обявен за обект от обществено значение от Маршал Мак Маон, Президент на Френската република. През 1976 г. първите продукти, създадени на основата на Термална вода Avène, са лансирани в марката Galenic.

… и така до днес. Дълги години след откритието на визионера през 2020 г. Eau Thermale Avène имат зад гърба си иновации, посветени на чувствителната, нетолерантна и алергична кожа. Експертиза, основана на повече от 150 базисни и клинични проучвания върху Термална вода Avène, признати от дерматолози и експерти. 30 години ангажимент, гарантиращ респект към природата и намаляване на въглеродния отпечатък. 30 години спокойствие, увереност, комфорт и щастие. Мисията на визионера да успокои всеки тип кожа се оказва повече от успешна!

А този месец Eau Thermale Avène отбелязва своя 30-ти рожден ден и за да го отпразнува подобаващо, в аптечната мрежа можете да се възползавате от 30% отстъпка за всички продукти! Ако искате да си купите любимите продукти или пък да пробвате нещо ново, сега е моментът! Повече информация за участващите в кампанията аптеки може да откриете тук .

бюлетин

още рестарт