Ако домашните ни любимци можеха да летят...

Вече могат, благодарение на Bulgaria Air.

Тази година с Bulgaria Air летяха едни от най-специалните гости на кино-литературния фестивал CineLibri и тъй като знаем колко вълнуващо се лети с тях до #петотоизмерение, решихме да споделим с вас едни от най-любопитните им и ценни услуги, които ги правят различни. Можете да успокоите котките и кучетата си, които вероятно с нескрита тъга тъжно ви гледат, когато напускате дома. Е, вече могат да се присъединят на борда и да затегнат коланите!

Ако и вие изпитвате нечовешка любов към домашните си любимци, то със сигурност можем да разберем тъгата ви, когато ги оставяте далеч от вас и със свито сърце се качвате в самолета. Ако сте чели романа “Кучешки живот” или пък дори само ако сте гледали филмовата адаптация на книгата, то със сигурност сте плакали. "Кучешки живот” е необикновен роман: в него главният герой, както и разказвачът, е куче, следователно гледната точка към човешкия свят също е негова. Една вълнуваща история за приключенията на храбрия Тоби, който от палаво улично кутре се преражда неколкократно на различни места, като всеки път открива щастие и смисъл в това да служи на хората: на отдадената на животните Сеньора, на самотното момченце Итън, на изгубилата вяра в себе си Майя и на обърканата Уенди.

Знаем, че домашните любимци са част от семейството и с вълнение ви представяме услугата на Bulgaria Air Домашни любимци в пътническата кабина /PETC/. Условията са максималното тегло на животното и клетката да са до 8 кг., а размерите на самата клетка да са 48 х 35 х 22 см. Домашни любимци могат да летят спокойно и уютно и в багажника, без абсолютно никакво ограничение за теглото на животното.

За превоз се приемат само котки и кучета, но на повечето от нас именно те са най-верните приятели. Стивън Кинг казва, че котките са гангстерите на животинския свят, а всички ние знаем, че гангстерите обичат лукса, пътешествията и свободния полет по света, затова и нашите животни заслужават пътешествие от най-висок клас.

Повече за услугата можете да научите тук.

бюлетин

още рестарт