Лекотата на летните дни

Бели ризи и красиви кошници за дългите следобеди на август.

Често през август душата ни сякаш отказва да приеме, че съществува друг въздух, друг начин за измерване на времето, освен часовете, прекарани пред морето. Че изобщо има смисъл да търсим щастието другаде. АртАкция вярва, че ни предстои поне още месец лято. И то от онова, най-специалното: без тълпи от туристи. Само за ценители.

Такава е и вечната лятна селекция, която ви представяме. Този път не става дума за книги и филми, а за нещо далеч по-преходно, биха казали много читатели. Истината е, че с тези няколко попълнения може да се разходите удобно в миналото и да докоснете златните коси на Бриджит Бардо или пък да направите пътуване в бъдещето. Ще изглеждате безупречно. Вдъхновяваме се от вечните модни икони, вълните, солта. И не забравяме, че онова, което оставяме на въображението, е най-вълнуващо.

Бяла риза

Най-подходящото облекло в дните, в които предстои битка. Безспорно. Но и най-добрата вещ за едно дълго, синьо лято. Бялата риза е от онези дрехи, които спокойно могат да ни служат вярно сутринта, на плажа, а след това да ни отведат към скритите места на залива.

Кошница

Достатъчно голяма, за да събира бутилка вино, стъклени чаши, книги, спомени. Плетените кошници сякаш носят в себе си всички отминали лета.

Райета

21 бели райета, широки по 20 мм и 21 сини райета, с широчина от 10 мм. Това е типичното бретанско райе, носено с години от френските моряци, а след това и от всички модни икони. Комбинацията от бяло и синьо танцува най-добре близо до вълните и безспорно ще е актуална през всички следващи лета. Обичаме я.

Бански

Банският костюм със сигурност е най-удобната лятна униформа. Предпочитаме да е с леко ретро намигване и да стои еднакво добре в комбинация с риза и рокля. Разбира се, никога не е късно да влезете в ролята на Бардо в "И Бог създаде жената".

 

бюлетин

още рестарт