Удоволствието да откриеш перфектното място за пикник

Обединяваме киното, музиката и красивите гледки.

Август е любимият ни месец. Не само защото светът сякаш забавя темпо и времето започва да изтича по различен, някак по-меланхоличен начин, но и защото най-накрая имаме възможност да обърнем внимание на всички приятни неща, които някак пренебрегваме през цялата година.

Кога за последно организирахте така отлагания следобеден пикник с приятели? 

Обещаваме си, че ще го направим следващата неделя, когато се стопли, при повече свободно време, следващата седмица. Така неусетно стигаме до шарената сянка на безкрайните следобеди на август.

Като истински специалисти по хубав живот и добри преживявания, имаме няколко добри предложения за перфектния пикник. Без значение дали сте в града или близо до морето, задължителните съставки са няколко: приятели, изстудени бутилки Somersby под ръка и хубава музика.

Пикник в парка

Идеалното място в хладните следобеди през последния месец от лятото. Това безспорно е най-добрият и най-разпространен избор при организирането на пикници. Грабвайте кошница, одеяло, любима храна, която би била подходяща за хапване навън и се насладете на малкия истински оазис, който може да създадете в близкия парк. Ако изберете по-късните часове от следобеда пък, може да украсите дърветата наоколо с лампички. За още по-филмово усещане.

Пикник на плажа

Пикниците на плажа често прерастват в най-незабравимите партита. Охлаждаме Somersby в морето, опъваме хамаци, пускаме си любима музика. Романтиката на морето е нещо, което трудно откриваме в града, затова си струва да се насладим на всеки момент. 

Пикник до езеро

София, например, се намира на достатъчно благодатно място, за да може да избирате между добри заместители на море.  Пикник около езеро в делничен следобед, когато наоколо е празно и имате цялото спокойствие на света - перфектна идея. Препоръчваме да си вземете одеяло и възглавници за максимален комфорт. Гледката ще свърши останалото.

 

бюлетин

още рестарт