Хубавата музика на оставащото лято

Предстоящите концерти, които ще създадат най-страхотните спомени.

На мнение сме, че през лятото работата трябва да бъде забранена, а всичко, което е далеч от представата ни за забавление - забравено някъде в студените зимни следобеди.

Лятото е в разгара си, нощите безспорно са по-вълнуващата част от топлите 24 часа, а всичко, за което мислим, е къде точно да изпием леденото Somersby в компанията на любимите ни хора.

Тъй като АртАкция разбира от хубав живот, направихме кратка, но много специална селекция от партита, които имат способността да отварят небесата и да ни създават спомени, топлещи ни и през най-меланхоличната зима.

Paraplanner в Cubo

Изпитваме истинска любов към този варненски бар и признаваме, че бихме прекарали цяло лято там (както неведнъж се е случвало). Почитателите на добрата музика и красивите и талантливи момичета от Paraplanner ще имат възможност да танцуват заедно с тях на 7 август. Все пак сряда е добър заместител на петък.

Рут Колева в Menthol

Преместваме се няколко метра по-нататък и слушаме Рут Колева, в отлична комбинация с The Fingertones. Кадифеният й глас пасва отлично на морето, звездите и всичко лятно. Запазете си датата 9 август. А сега слизаме на юг.

Harlem Jazz в Bar Botanic

Представете си - залива на к-г Градина, момчетата от Harlem Jazz ( Росен Захариев-Роко - тромпет, Петър Георгиев - китара, Димитър Карамфилов - контрабас, Атанас Попов - барабани) и страхотната атмосфера на Bar Botanic. 23 август, петък, за да има време за джаз поне до сутринта.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Кино Cabana

Нищо друго не е в състояние да ни накара да танцуваме, все едно сме на плажа. Излишно е да споменаваме коя песен ще си пожелаем поне два пъти на бис. За да запомним вечерта чак до следващия август.

бюлетин

още рестарт