Бързи реакции за добър понеделник

Акцентираме върху новостите от последните дни. За добра компания.

Звездите, които не бяха поканени на сватбата на принц Хари

Няма да ви показваме снимка на младоженците, обещаваме! По-скоро ни е любопитно кои знаменитости бяха пропуснати в звездния списък от поканени. Сред непоканените беше актрисата Анджелина Джоли, за която до последно се смяташе, че ще присъства. Липсваха също Барак Обама и съпругата му, певицата Риана, която е близка приятелка на принц Хари. Ед Шийрън пък беше в списъка с изпълнители, но не се появи дори и като гост. 

И Люк Бесон е обвинен в изнасилване

Режисьорът на "Никита" също попадна в безкрайния черен списък. 27 годишна актриса твърди, че Люк Бесон е сложил нещо в чая ѝ по време на среща. В последствие тя губи съзнание, а когато се съвзема, режисьорът започва да я докосва и ѝ прави неприлични предложения. Люк Бесон напуска хотела, оставяйки голяма сума кеш. Склонни ли сме да вярваме?

Тимъти Шаламе с нова роля

Актьорът, чиято звезда заблестя ярко с филма "Призови ме с твоето име", ще участва в драмата "Beautiful Boy". Тимъти споделя, че е изключително развълнуван от ролята си и я приема като свое собствено създание. А трейлърът изглежда повече от добре:

Първа поява на Джанет Джексън от почти десет години

Певицата направи невероятно шоу по време на наградите "Билборд" вчера. Освен впечатляващия спектакъл, който изнесе, Джанет Джексън подкрепи и движението #metoo. А малко преди старта на изпълнението ѝ Самюъл Джаксън направи бърза ретроспекция на цялата ѝ кариера, обобщавяйки с невероятен комплимент, наричайки Джанет "олицетворение на всичко женствено". Можем да се насладим на огромния талант на сестрата на Майкъл Джексън за повече настроение:

  

Дженифър Анистън с нова роля

Любимката ни от "Приятели" ще изиграе ролята на първата жена президент на САЩ. Почти си представихме колко идеален свят би бил, ако Дженифър наистина е президент! Всичко това ще се случи благодарение на новия сериал на Netflix "First Lady". Надяваме се на добра и силна политическа драма!

новини музика кино

бюлетин

още реакция