Студио X

Многобройните образи на Мадона и новият албум MADAME X.

Каквото и да направи, в каквото и да се замеси, както и да го каже, Мадона е голямото грахово зърно, което винаги докарва известни неудобства – на по-консервативните, на по-обраните, на по-деликатните уши, сърца и умове. Ние, AртАкция, я обичаме и харесваме такава, каквато е. Дори когато се чудим кой точно от многобройните образи, с които е обвързана кампанията на новия й албум Madame X, представя.

14-тият й студиен албум е вдъхновен от мястото, което нарича свой дом през последните години – Лисабон. 15-те парчета са дълбоко гмуркане в латино музиката и демонстрират дори възможностите й да пее на португалски. Новият албум е записан за период от 18 месеца в Португалия, Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис, а музикални продуценти на проекта “Madame X” са дългогодишният сътрудник на Madonna – Mirwais, както и Mike Dean и Diplo.

Лисабон е мястото, където се роди албумът. Там намерих себе си и един магичен свят на невероятни музиканти, които затвърдиха убеждението ми, че музиката по света е свързана и е душата на Вселената.

Може да чуете албума ето тук:

А кой успя да разгневи кралицата, може да прочетете тук.

Мадона

бюлетин

още реакция