Националната инициатива „IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ“

Имате въпрос, свързан с IQOS? Може да получите отговорите в 41 града в страната. И още.

Филип Морис България стартира национална инициатива "IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ“, която ще се проведе до 30-ти юни 2019 г. Компанията има още куп добри новини за всички ползватели на IQOS.

Инициативата обхваща 24 специализирани търговски обекти и 69 обекти, разположени на територията на други бизнес партньори, в които повече от 250 IQOS консултанти ще отговарят на въпросите на пълнолетните пушачи и ползватели на IQOS относно системата за нагряване на тютюн. През месец юни 2019 г.Филип Морис България организира 43 специални събития в 41 града в цялата страна, по време на които 130 мобилни IQOS консултанти ще бъдат на разположение да отговорят на въпросите на потребителите, свързани с IQOS. На въпросите на потребителите ще отговарят и сътрудниците от Центъра за обслужване на клиенти. И това ако не е сериозна стъпка към постигането на един бездимен свят!

Джордж Маргонис, управител на Филип Морис България, сподели:

Всички ние във Филип Морис България, заедно с нашите партньори, сме посветени на това да помогнем на пълнолетните пушачи да преминат на по-добра алтернатива от цигарите. Ние каним всички пълнолетни пушачи или ползватели на IQOS да зададат въпросите си към нас, като ще посрещнем всеки един от тях с благодарност за отделеното време. С тази инициатива искаме да покажем на всички пълнолетни пушачи и ползватели на IQOS в България, че нашите врати са винаги отворени и сме тук, за да отговорим на въпросите им за бездимните алтернативи и да посрещнем очакванията им.

По време на "IQOS ОТВОРЕНИ ВРАТИ“ всеки пълнолетен пушач или ползвател на IQOS ще може да зададе въпросите си и да сподели обратна връзка с представители на компанията. Потребителите на IQOS ще могат да получат професионална диагностика и почистване на устройството си, информация за новата програма за грижа за клиента IQOS Care plus и други. Всеки пълнолетен пушач или ползвател на IQOS ще получи тест, с които може нагледно да види разликата между дима от цигара и парата, която се отделя при използване на IQOS, ще има на разположение информационни материали, с които да се запознае със системата за нагряване на тютюн и използваната технология, с програмата за грижа за клиента IQOS Care plus, талон за отстъпка при закупуване на първо IQOS устройство и други.  

Какво по-хубаво от това да можеш да зададеш всички въпроси, които те вълнуват, и да получиш компетентен отговор?

Няма как да не отбележем и факта, че Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е лидер в трансформацията на тютюневата индустрия. Компанията е насочена към изграждане на бъдеще без дим и към замяна на цигарите с бездимни алтернативи в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат, на обществото като цяло, на компанията и на нейните акционери.

Бъдещето на ФМИ се гради на базата на нова категория бездимни продукти, които, макар че не са без риск, са много по-добър избор от продължителното пушене. На базата на своите мултидисциплинарни способности при разработването на нови продукти, на високотехнологично оборудване и водещи научни постижения, ФМИ се стреми бездимните  продукти на компанията да отговарят на предпочитанията на потребителите и на строгите нормативни изисквания. Гамата от продукти с намален риск на ФМИ включва продукти с нагряване на тютюн и електронни изпарители, съдържащи никотин.

Според данни на ФМИ към май 2019 г. вече над 7,3 милиона пълнолетни пушачи в света са спрели да пушат и са преминали изцяло към системата за нагряване на тютюн IQOS, която в момента се предлага на 47 пазара по света. 

Големите промени тепърва предстоят!

бюлетин

още реакция