Пенелопе Крус като гост-редактор на Vogue

Vogue Испания събира таланта на Крус, Петър Линдберг и дуото Luigi & Iango.

Instagram

Появата на музата на толкова много европейски режисьори, Пенелопе Крус, винаги е повод за въленение. Последно се насладихме на все по-красивата актриса по време на ревю на Chanel, където тя дефилира, заедно с още знаменитости. Сега се завръща в родната Испания, за да украси модната библия VOGUE с не една, а цели две корици. И, разбира се, трета, която е по-скоро като бонус - специална корица за дигиталното издание на списанието.

Първата корица и съпътстващата я фотосесия е дело на великолепния Питър Линдберг, а концепцията е на самата Пенелопе. Фотографът споделя: 

Не помня кога се запознахме за първи път. Имам чувството, че сме били близки цял живот. Тя е толкова будна, толкова естествена. Няма как да направиш нищо фалшиво, когато си около нея. Ако си истински с Пенелопе, то тя ще ти отвърне по изключително автентичен начин. Пенелопе притежава невероятна енергия. Сякаш може да те отведе на всякакви далечни места. Пълни с много красота. Или пък пълни с емоции.

На първата корица на списанието Пенелопе е облечена в костюм на Chanel, а на втората, подписана от фотографското дуо Luigi & lango, aктрисата разкрива неподражаем сексапил. Благодарение и на Versace, разбира се.

 

 

бюлетин

още реакция