Изгубеният албум на Марвин Гей излиза през март

Добри новини за почитателите на неповторимия соул изпълнител.

За Марвин Гей сме разказвали и преди. Музиката му е направена за тъмни нощи, уиски, любов, споделена или не. Всички, които са слушали без прекъсване парчетата му, добре знаят, че звукът на слушалки и колони е коренно различен. В единия случай сякаш шепне в ухото ти, а в другия все едно се е излегнал на дивана, точно както прочутото видео от една лежерна репетиция на "I Want You".

И тук идва добрата новина за всички почитатели. От Motown съобщиха, че предстои издаване на изгубеното продължение на класиката What's Going On. You're the Man, включваща неиздадените сола на Марвин. От всички 17 песни, включени във винила, бял свят вижда само пилотният сингъл. Тази година, само четири дни преди рождения ден на изпълнителя, на 29 март, светът ще стане една идея по-мек, по-фънки и по-соул. 

"What's going on" е едно от най-известните парчета на всички времена, а "Sexual Healing" е най-доброто лекарство за всяка душевна мъка, познато на човечеството. Именно по това време, на върха на кариерата си, Марвин Гей се намира в най-лошо психическо, физическо и финансово състояние. Зависим от наркотиците и в дълбока депресия, Марвин и съпругата му Алберта се местят в дома на родителите на певеца. И това е грешка, която световната музика никога няма да може да преживее. Защото заради това прословуто преместване, Марвин никога не достига 80 години, колкото щеше да навърши тази година.

бюлетин

още реакция