Ако ти се прииска да дресираш дракон

Премиера на "Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят".

DreamWorks Animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превъръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на Бърк заедно с Астрид и драконът – като лидер на своя вид. Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. Тя, както и появата на женската Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

Режисьорът Дийн Деблоа се завръща заедно с целия актьорски състав за следващата част от поредицата, а именно - Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят. Филмът е продуциран от Брад Луис (Рататуи, Мравката Z), както и от продуцента на филмите от поредицата Как да си дресираш дракон Бони Арнолд (Играта на играчките, Тарзан). Участват звездите Джей Барушел, Америка Ферера, Кейт Бланшет, Джерард Бътлър, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън, Ф. Мъри Ейбрахам. 

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят идва в кината на 1 февруари на 2D, 3D, IMAX и 4DX

бюлетин

още реакция