Бързи реакции за добър понеделник

Акцентираме върху новостите от последните дни и ви правим компания по време на паузите за кафе.

Джон Траволта със специална награда в Кан

"Cinema Icon Award" за актьора Джон Траволта. И каква друга дума да употребим за него, ако не икона? Джон Траволта ще получи специалната награда за своята дълга, запомняща се и блестяща кариера. Актьорът има две номинации за Оскар за шедьоврите "Треска в събота вечер" през 1977 г. и "Криминале" през 1994. "Брилянтин" пък е един от най-добрите мюзикъли на всички времена. И винаги ни идва да затанцуваме!

Удоволствия от Childish Gambino

Две нови песни, турне, видео, предстоящ албум и какви ли не още изненади от Childish Gambino. Все още въртим на рипийт последния албум "Awaken, My Love" (2016) и ни е трудно да повярваме, че може да направи нещо по-добро. И то толкова скоро! Доналд Глоувър, както е и истинското име на Childish Gambino, беше гост в култовото шоу "Saturday Night Live", където беше представен от Зоуи Кравиц, дъщерята на Лени Кравиц. Звездна компания, която очевидно лети. В почивния ден избираме именно тази алтернатива.

Хелена Бонъм Картър ще участва в трети сезон на "Короната"

Любимка ни е. Обичаме всичките ѝ странности и невероятните роли, които прави през годините. Добрата новина за всички фенове е, че ще можем да гледаме Хелена Бонъм Картър в ролята на принцеса Маргарет в сериите на Netflix "Короната". Това е и най-скъпата собствена продукция на Netflix. Препоръчваме!  

Писателят Джуно Диас обвинен в сексуален тормоз

Авторът на "Ето така я губиш" и носител на Пулицър Джуно Диас се оттегли от литературен фестивал в Австралия заради обвинения по негов адрес от друга писателка. Джуно Диас публикува статия, в която описва тежката травма, причинена му от изнасилване, на което е станал жертва като дете. По време на церемонията на фестивала в Сидни, домениканският писател беше прекъснат от негова колежка, която го попита защо, въпреки всички негови неприятни преживявания, се е отнесъл с нея така и я е целунал без нейно разрешение? Други две писателки също обвиниха Диас в сексуален тормоз. Предстои да разберем какво ще се случи с кариерата на иначе доста талантливия писател.

Потвърдени са още два сезона на "Peaky Blinders"

Сериалът "Остри козирки" ще радва феновете си поне още два сезона. Добрата новина беше съобщена от продуцентите, а снимките предстоят. Последният епизод на пети сезон беше излъчен през декември, а от кухнята издават, че е възможно да се работи и по специална версия на сериала, наречена "Остри козирки - балетът". Изненадите тепърва предстоят!

Матине за нудисти в "Пале дьо Токио“

Ако някога сте мечтали да посетите музей чисто голи, то в Париж може да го направите. Това се случва за първи път във Франция, а самата визита е само за 161 души. Участниците споделят, че това е било истински незабравимо преживяване. Дали някога ще се случи и у нас?

новини музика кино

бюлетин

още реакция