На опера

GO-READ, културната платформа на EPAY-GO представя програмата на Софийската опера и балет до края на декември

Един от най-приятните месеци за посещение на Софийската опера и балет традиционно е декември, защото освен редовния репертоар операта обикновено е подготвила и празнична програма за зрителите от всички възрасти. Започваме по ред.
12-и и 13 декември са отредени за дръзката “Травиата” в 19:00. Двете представления са с различни изпълнители в главните роли. Във вторник в ролята на Виолета Валери е румънката Диана Тугуи, а в сряда Виолета е италианката Нунция де Фалко. Иля Селиванов и Милен Божков си поделят ролята на Алфред Жермон, а Никола Мияйлович и Пламен Димитров – ролята на Жорж Жермон. Диригент е Ерих Вехтер, а постановката е на Пламен Карталов.

Едва ли има някой, който не е чувал за феномена “Mamma Mia”, но за любителите на статистиката само ще добавим, че постановката е поставяна десетки пъти по целия свят, като събраната публика е над 60 милиона души.
На 15-и, 16-и и 17 декември ни очакват четири представления на мюзикъла “Mamma Mia”. А представленията са четири, защото в неделя (16 декември) ще има две – от 11:00 и от 19:00. За съжаление, билети вече няма, но за представлението на 30 декември от 17:00 в курорта “Албена” все още има, така че ако празничните планове са ви отвели в тази част на Черноморието, предсталението е една чудесна идея за прекрасно прекарване в последните дни на 2018-а.

Прочети още...

GO-READ е културната платформа на EPAY-GO Билети и събития. Билети за повечето от предложените събития може да закупите от EPAY-GO Билети и събития.

бюлетин

още реакция