Odd Crew: Усещането да правиш това, което обичаш, е неописуемо

GO-READ, културната платформа на EPAY-GO представя Odd Crew - 20 години Strength. Pride. Respect. Family

The Lost Pages. Планът за декември е: девет дати между 7-и и 22-ри, 8 града (София я повтарят) и неизброимо количество случки по пътя. А ето как изглежда той досега.

Какво им беше странното на “Каскадьори”, че се превърнаха в Odd Crew? С други думи, през какво преминахте в последните 20 години рамо до рамо?
OC: Винаги сме си били странни. Като деца слушахме Black Sabbath и Led Zeppelin, докато връстниците ни се захласваха по Бритни Спиърс. Обичахме често вместо да сме навън, да се затваряме в тясната стая на китариста ни Васил Първановски и да свирим с часове, без да имаме нещо конкретно наум. Но може би най-странното беше това, че осъзнахме страшно рано, че искаме музиката да е нашият път и искаме да го извървим заедно. Още от тийнейджъри изградихме това семейство, което по-късно нарекохме Odd Crew. 

Ако днес срещнете 10-годишните ентусиазирани хлапета, които започнаха преди повече от 20 години, какво ще им кажете?
OC: Просто бихме ги насърчили и казали: “Браво, момчета. Продължавайте да действате.” Не бихме променили и минута от преживяното. Единствено бихме им казали да обръщат още повече внимание на музиката и по-малко на баналните неща от живота.

Прочети още...

 
GO-READ е културната платформа на EPAY-GO Билети и събития. Odd Crew са подготвили редица изненади за най-верните си фенове, като една от тях е подарък 2 БИЛЕТА за концерт по избор на Odd Crew, част от настоящото им турне! Разбери повече за играта тук.   
 Билети може да закупите от EPAY-GO Билети и събития.

бюлетин

още реакция