Всичко за Ева

Списанието, което празнува 20 години триумф с благотворителна изложба.

Когато списание EVA се появява на бял свят преди двадесет години дава обещание да разказва истории за жени със сърца. И оттогава досега екипът на главния редактор Милена Попова спазва обета си с особена лекота, защото се оказва, че това е и тайната на успеха на месечното издание. Дългото и упорито упражнение по стил в точно тази журналистическа и житейска мантра е причината екипът на EVA да избере нестандартен начин да отпразнува юбилея си – с благотворителна изложба с фотографии от досегашната история на списанието, някои от които ще бъдат показани за пръв път. Средствата от благотворителната кампания "За едно добро“, която списание EVA осъществява за трета поредна година ще подкрепят фондацията на Нана Гладуиш "Една от 8“ и инициативата й "Пътуващ розов кемпер“, улесняваща профилактиката на рака на гърдата и други онкологични заболявания.

75-те публикувани и непубликувани фотографии от специални фотосесии за изданието са включени в изложба, която може да се види до 6-и ноември, в новото галерийно пространство в София - OBORISHTE 5 Gallery and Hall, на ул. "Оборище” 5.

Ако някой изяви желание да подкрепи каузата на екипа на списанието, може да избере своя любим кадър и да плати символичната сума от 200 лв по банков път на следната благотворителна сметка: 

Aтика Ева AД (дарителска сметка)

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

Благотворителната кампания ще продължи  и след приклюмването на изложбата. До края на годината на https://plakatkombinat.com/collections/20-years-eva всеки може да избере и поръча във вид на постер любимия си кадър от историята на EVA. 

Всички средства, събрани от продажбата на специалната селекция модни и портретни фотографии ще бъдат дарени за фондация "Една от 8“. 

 

бюлетин

още реакция