Лешникотрошачката и четирите кралства

Научи повече за магическия филм и спечели куп награди!

 

Единственото, което Клара (Макензи Фой) иска, е ключ – единствен по рода си ключ, който ще отвори кутия, съдържаща безценен подарък от починалата ѝ майка. Златна нишка, подарена ѝ на годишното коледно парти на нейния кръстник Дроселмайер (Морган Фрийман), я отвежда до така желания ключ – който бързо изчезва в странен и мистериозен паралелен свят. Там Клара среща войник на име Филип (Джейдън Фоуора-Найт), банда мишки и управниците на три кралства: Страната на снежинките, Страната на цветята и Страната на сладкишите. Клара и Филип трябва да преминат през злокобното Четвърто кралство, дом на тираничната Майка Жигон, за да намерят изгубения ключ и да върнат равновесието в този нестабилен свят.  

С участието на Кийра Найтли като Захарната фея и специално изпълнение на Мисти Коупланд, новият коледен филм на Дисни Лешникотрошачката и Четирите кралства е режисиран от Ласе Халстрьом и е вдъхновен от класическата приказка на Ернст Теодор Амадеус Хофман.

 

Лешникотрошачката и Четирите кралства ще ви пренесат в света на магията от 9 ноември в кината на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Е. Т. А. Хофман написва Лешникотрошачката и царят на мишките през 1816 г. Александър Дюма-баща адаптира историята и създаденият по музиката на Чайковски балет Лешникотрошачката е поръчан от директора на Руските имперски театри през 1891 г. Премиерата е една седмица преди Коледа, 1892 г., и приказният балет, чието действие се развива на Бъдни вечер, се превръща в празнична традиция по целия свят. Нюйоркският балет представя Лешникотрошачката с хореографията на Джордж Баланчин през 1954 г.

Лешникотрошачката и четирите кралства идва в кината на 9 ноември на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Със сигурност сте си мечтали да се изгубите във вълшебен свят, в който чудесата се случват навсякъде около вас, точно като в"Лешникотрошачката и четирите кралства“ .

Помечтайте още и споделете с нас в коментар на страницата ни във фейсбук: Ако се изгубите в паралелен магичен свят точно като Клара, какво вълшебство искате да ви се случи там?

Победителите имат шанса да спечелят оригинални награди от #ЛешникотрошачкатаИЧетиритеКралства – 9 ноември в кината на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.

 

 

 

 

 

 

бюлетин

още реакция