Апетит за красота

Време е за Bon Marché!

Вкусът към живота определя качеството му, категорични са създателите на Bon Marche – Елена Филипчева и Еми Витанова. Поредното му издание от 1 до 4 ноември е отворена покана за споделяне на една обща страст - живота

"Апетитът е нещо много определящо човека, той е нашето скрито мерило за страст – страст към красивото, към живота, към любовта, към вкусните неща наоколо. Как усещате апетита към храната, живота, красотата, другите хора – това определя страстта, с която подхождате към всичко важно около вас!“, с този коментар създателят на прочутия ресторант Noma, в Копенхаген – Рене Реджепи официално влиза в графата най-добрият кулинар сред философите и най-добрият философ сред кулинарите. А на създателят на перлата в кулинарията висш пилотаж определено може да се вярва.

Пир за всички сетива е поредното издание на Bon Marche, което тази година ще посрещне всички ценители на добрия дизайн и красотата, в столичното пространство “+това” на  ул. "Марин Дринов“ 30 от 1–и до 4-и ноември. 

 

Един от създателите на популярната инициатива – Елена Филипчева е категорична, че

"нашето събитие събира хора с вкус, с любопитство към насоките в интериора, в изкуството, в музиката, в кулинарията... Ще си говорим за актуалната тема за колаборациите и ще ви представим идеята на нашите партньори от PASSAGE DESIGN. Може би причина за нашите хрумки е книгата на френската икона в кулинарното изкуство - Mimi Thorisson, която сме подготвили за това издание на BON MARCHÉ, но всъщност вдъхновението ни си има име - Белослава и честите ми разговори с нея в ресторант ATELIER.  Сигурно ви се е случвало да сте някъде на гости и да се чувствате перфектно. Радвате се и не се замисляте, че всъщност причината за пълното ви щастие е съвкупност от насладата от домашен уют; красиво подредена маса; рисуваща светлина, подсилена от свещи; елегантни хора; любима музика, която навява спомени от места,ситуации и хора; приятна компания; интересни разговори; ухание от дървата в камината, примесено с току що изпечен сладкиш; вкусна храна, приготвена майсторски гали небцето и оставя нюанси от различни вкусове.“

Нахранете сетивата си в “+това” всеки ден от 11:00 до 20:00; от 1.11. до 4.11.

Споделено вкусно

На официалния Фейсбук и Инстаграм профил на Bon Marché пък може да откриете любимите рецепти на Белослава. Кулинарната селекция на певицата е специален подарък за почитателите на красивото и вкусното в живота.  

бюлетин

още реакция