Бързи реакции за добър понеделник

Акцентираме върху новостите от последните дни и ви правим компания по време на паузите за кафе.

Брад Пит ще продуцира нов филм

Фокус на филма му е разследването около скандала с Харви Уайнстийн. Продуцентската къща на Брад Пит е купила правата на журналистическо разследване по случая, направено от журналисти, носители на награда Пулицър. Припомняме, че само преди година името на Уайнстийн се превърна в най-омразното в Холивуд. Редица актриси, сред които и бившата съпруга на Брад Пит, актрисата Анджелина Джоли, признаха, че в Холивуд отдавна съществува проблем с правата на жените. Именно затова беше стартирано и движенито #МеТoo, в знак на съпричастност.

Да пишеш като Кърт Кобейн

Феновете на Кърт Кобейн, Леонард Коен и Джон Ленън имат шанса да се докоснат до шрифтове, създадени по техни ръкописи. И то напълно безплатно! Ако винаги сте искали да имате татуировка, сякаш набързо написана от ръката на Ленард Коен, сега може просто да инсталирате шрифта и да изпишете целия текст на "I'm your Man".

 

Жанел Моне пуска не само нов албум, но и филм

И то какъв! Певицата ни прави истинска научнофантастична разходка в паралелен свят, в който хората са представени като компютри. Нейният е наречен Джейн 57821 и има нужда от смяна на части и почистване. Както, всъщност, душите на всички нас. Поне според Жанел! Оставяме ви трейлъра, за да се убедите сами. Говорим за шедьовър!

 

Дизайн за закуска

Или какво може да направи въображението на човек, ако има малко свободно време, бюро и тонове работа, от която иска да избяга.

 

новини музика кино

бюлетин

още реакция