Cannes Lions гостува в България

Рекламният фестивал идва у нас с програмата SEE IT BE IT.

За втори път най-големият и значим рекламен фестивал в света Cannes Lions ще гостува в България по покана на творческия директор на Noble Graphics – Мария Милушева.

Поводът е специалното българско издание на програмата SEE IT BE IT, създадена в отговор на дисбаланса между мъже и жени на ръководни позиции в индустрията. 

На 4 ноември 2018 г. специалисти в рекламната и маркетинговата индустрия от цял свят, както и представители на фестивала Cannes Lions, ще се срещнат с българската публика. Целта на събитието е да даде видимост и признание за успехите на жените, както и да подпомогне професионалното им развитие. 

Лекторите ще споделят с аудиторията опита си, ще разкажат личните си преживявания,които са им помогнали да се преборят със собствените си страхове и ограничения, както и с предизвикателствата, които стоят пред всяка жена с желание за успешна кариера. 

Теми на събитието ще са силата на идеите, важността на различните гледни точки, новите лидерски стилове, грижата за себе си, развитието на комуникациите и как личният живот и семейството влияят на кариерата на различните полове по различен начин. 

Инициативата SEE IT BE IT Bulgaria се състои от лекционен семинар и серия от тематични срещи с успешни жени, които ще засегнат различни теми в месеците преди и след събитието. През 2017 г. See It Be It напусна за първи път границите на Кан, за да съорганизира заедно с Noble Graphics едно изключително събитие, на което специалисти на водещи позиции в рекламната и маркетинговата индустрия от Великобритания, Белгия, Пакистан, Румъния, Австралия и България споделиха виждания за жените в бизнеса и развитието на рекламната индустрия. Събитието привлече интереса на повече от 400 млади специалисти и се превърна в своеобразен форум за споделяне на идеи, виждания и стремеж за промяна.

 

 

бюлетин

още реакция