Поздрави от “ненормалната” двойка

Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки.

Този живот е танц от началото до края. Аз съм щастлив и само Бог разбира моята радост. Виждам в теб всичко, което искам.

Венсан Касел към съпругата си Тина Кунаки.

Венсан Касел е от онези любими френски мъже, които далеч не влизат в речниковата дефиниция на “красив”, но успяват да си намерят място дълбоко под кожата на жените в целия свят. Невероятен актьор, когото за пръв път забелязахме в “Омразата”, след което преоткрихме в “Апартаментът”. Безумно потънахме в очарованието му в “Черния лебед” и дълбоко мразихме и обичахме в “Моят крал”. Дълго време живяхме с идеала за съвършената двойка Моника Белучи и Венсан Касел.

Брадатият мъж, който захапва сочното бедро на жена си в колата. Онзи, който гали страстно с поглед извивките на богинята. Когато през 2013 г. (след 18 години съвместен живот) пожълтялата снимка се скъса по средата, различните версии плъзнаха и всеки започна да разказва свой несъществуващ кратък разказ - лична версия на една раздяла. Нашият Крал бяга от самотата си в Бразилия, където 2 години по-късно съдбата му сервира изненада с дълги крака и разкошни къдрави коси.

Тина за Венсан:

Двама души оказали се на едно и също място и между които имало привличане. Това е една от изненадите, които ти поднася животът.

Днес Венсан отново влезе в устата на клюкарите, защото си позволи да обича момиче, което е 30 години по-младо от него. Коя е новата съпруга на Венсан Касел? Тина Кунаки е на 21, но очите й излъчват тиха мъдрост и сякаш умора от всичко повърхностно. Кожата й е изящна и матова, краката й са съвършени. Гърдите, косата и устните й напомнят нереално изящество от картина и лесно можем да разберем какво харесва в нея любимият ни мъж.

Тя е манекенка и е жената до Венсан Касел. Двойката не пази яростно личното си пространство и смело пъчи щастлив среден пръст в тъжните лица на хулителите. Тъжни са, защото само личната горчивина и разочарование водят до открита завист и жлъчни коментари. Нима забравихме, че любовта не познава клетки и граници. Кога помислихме, че можем да стягаме етикети около шията й? А каква е истината? Ето каква е истината:

Венсан за Тина: 

Струва ми се, че направих всичко, което трябваше да направя: бях женен и възпитах две прекрасни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе наистина весело. В един момент почувствах, че животът ми е празен. Не очаквах да срещна когото и да било, всичко стана внезапно. И това е момиче, което е много по-младо от мен.

Тина за Венсан:

Той е джентълмен, много е внимателен с мен, много интелигентен, талантлив, секси, интересен и забавен.  

Бягството в Бразилия, новата любов, пълнотата в празнотата и широката усмивка на душата довеждат и до участието на Венсан Касел в проекта на режисьора Селтън Мело, озаглавен “Филмът на моя живот”! И това ако не е доказателство...

Няма криза на средната възраст, нито финансови интереси. Не е извратено и нередно, нито ненормално. Просто е живот. А хубавото е, че в него често се появява и неочакваната любов, която придава смисъл на всичко безсмислено.

Няколко месеца след заветното ДА Тина роди момиченце на име Amazonie!

бюлетин

още реакция