Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

Приказките за малки се превръщат в житейски уроци за големи

С приключенския филм Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух Дисни съживява едни от най-обичаните герои за нови подвизи и превръща този август в красива препратка към свидното детство. Обичана и добре позната, историята предава на зрителите едно чаровно чувство на носталгия, преплетено с реалните житейски уроци, от които никой възрастен не може да избяга.

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух представя една интригуваща сюжетна линия със силен емоционален заряд. Момчето, което познаваме от веселите игри и смях в Голямата гора, заобиколено винаги от неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни…смисъла.

Детските мечти, красивото безгрижие, което носи младостта и спокойствието пред утрешния ден са напуснали Кристофър, но има кой да се върне и да го научи, че да бъдеш зрял и отговорен не означава да забравиш себе си, да поставяш всичко в рамки. 

Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух е режисиран от номинирания за "Златен глобус“ Марк Форстър (Пътят към Невърленд) по сценарий на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за "Оскар“ Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А.А. Милн и Е.Х. Шепърд. Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър заедно с Рене Уолф и Джеръми Джонс. 

Звездата във филма и носител на "Златен глобус“ е Юън Макрегър в ролята на Кристофър Робин; номинираната за "Златен глобус“ Хейли Атуел (Агент Картър) пък играе съпругата му - Евелин; Бронте Кармайкъл е в ролята на дъщерята на Кристофър Робин Маделин, а носителят на награда "Еми" Марк Гатис (Шерлок) се превъплъщава в  Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.

Дисни разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната кратка версия на Мечо Пух и Меденото дърво с участието на героя Кристофър Робин, която е последвана от късометражните филми Мечо Пух и Ветровития ден и Мечо Пух и Тигър. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филми и много заглавия на DVD.

Изживейте Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух от 3 август в кината, а междувременно може да спечелите една от страхотните ни изненади! 

Кой е любимият ви герой от бандата на Мечо Пух и защо? Отговорете с коментар под поста на страницата ни във фейсбукПобедителите ще бъдат изтеглени на 7 август.

 

бюлетин

още реакция