Artist Development Masterclass с Acrillics

26 юни, Rooftop Bar - Kitchen59, темата на обучението е "Продуциране на електронна музика: Първи стъпки и колаборация"

Музиката е много повече от тонове, подредени в някаква последователност до получаването на хармонично произведение. Музиката е емоция. Музиката е изкуство, което е неотлъчно до нас в ежедневието, а фестивалите често се превръщат в хайлайт на месеца ни. След броени дни стартира един от най-свежите градски фестивали - Sofia Live Festival, чиято мисия е да представи градската култура и музика по начин, сходен на eвропейските модерни музикални събития.

Специално покрай гостуването им в България за Sofia Live Festival и Ritual Gatherings, международното DJ дуо Acrillics ще бъдат ексклузивни лектори в последния за сезона мастърклас на Studio Karakashyan от поредицата Artist Development Masterclass. 

Двамата артисти Андро Матюсън и Роб Аткинс започват от България и Нова Зеландия и съвместната им кариера ги води чак до Ню Йорк и Калифорния, където научават много за колаборацията и изграждането на разпознаваем музикален стил. Работили са с Mat Zo и лейбъла му Mad Zoo, с които изпълняват своя дебют в Лос Анджелис и през 2022 издават парчето Afterlife с OLAN и Anjunadeep. По време на лекцията си, Acrillics ще демонстрират на живо работа с пулт и софтуери и ще обърнат индивидуално внимание на всички гости в класа с тема - Продуциране на електронна музика: Първи стъпки и колаборация.