Pop Up на Дюкян Меломан в "Дома на киното"

Цяла седмица може да намерите плочи в Cush Bar

През месец май Дюкян Меломан ще ни приветстват на още едно място с невероятен избор на грамофонни плочи и артистична атмосфера. Cush Bar става дом на музиката. От Дюкян Меломан ни обещават (почти) същия богат избор на винил, с който сме свикнали в познатия магазин на ул. 6-ти септември! Работят всеки ден без неделя от 12 до 20 ч, а тази събота ще намерите хиляди нови и употребявани музикални съкровища в рамките на събитието "Винил базар" в Дома на киното.

В подготовка за базара, споделяме нашите любими винили от Дюкян Меломан. 


GHOST SONG

Сесил Маклорин Салвант дебютира в Nonesuch Records с новия си албум "Ghost Song". Албумът включва разнообразен микс от седем оригинални песен и пет интерпретации, а темите са призраци, носталгия и копнеж. The New York Times го нарича "нейният най-открояващ се и удовлетворяващ албум досега". Uncut я нарича "една от най-смелите и находчиви вокалистки в джаза - или в който и да е друг жанр". Jazzwise описва албума като "музика с чувствителност и интелигентност, която подчертава израстването на Салвант като артист от висок ранг, чиито стилистични решения са колкото смели, толкова и зрели". NEVER LET ME GO

"Never Let Me Go", осмият албум на британските икони и първият от близо десетилетие, предлага разнообразието, от което се нуждае една група след години турне на най-добрите си хирове, като същевременно запазва достатъчно от рок ДНК-то на групата, за да се усеща като дългоочаквано завръщане у дома. Резултатът е най-добрият и най-последователен албум на Placebo след мрачния, опияняващ "Meds" от 2006 г.