Бил Мъри в новия зомби филм на Джармуш

С отлична актьорска компания.

 

Режисьорът Джим Джармуш, чийто плейлист трудно можем да спрем да слушаме, ще ни отведе в малко по-различен от "Патерсън" свят. Той работи по зомби комедия с участието на Бил Мъри (който обожаваме със или без Скарлет Йохансон, изгубен или намерен в превода), Клоуи Севини, Селена Гомез, Стив Бушеми и извънземната Тилда Суинтън– любимката на Лука Гуаданино, Джармуш и на целия свят. Ще видим Бил Мъри в ролята на полицай, а компания му правят Клоуи Севини и Адам Драйвър. Това е вторият филм на Джармуш, който ни омагьоса с любовната история на вампири във филма "Only Lovers Left Alive". В "The Dead Don't Die", както е и работното заглавие на филма, очакванията не са по-ниски.
 

Тилда Суинтън

 

Клоуи Севини

 

Мъри и Джармуш са работили заедно и преди 15 години, когато излезе превърналият се в класика "Кафе и цигари", а две години по-късно се ражда и "Прекършени цветя". Слухове за филма тръгнаха още през март, когато Бил Мъри сподели, че му предстои нова роля, за която зрителите трябва да се подготвят сериозно! Той побърза да успокои феновете си, че няма да играе зомби, но не издаде нищо повече.

 

Бил Мъри

 
 
Очаква се филмът да излезе през 2019-та, а АртАкция ще следи с особено внимание и за първия трейлър на "The Dead Don't Die". Комбинацията от актьори и режисьор обещава майсторска смесица от хумор, умерено напрежение, красива картина и всичко, което е необходимо за доброто кино. А Джармуш определено умее да го създава.
 

бюлетин

още реакция