Спектакъл „Елементи“ в София на 11 май

„Елементи“ е спектакълът, който обединява вдъхновение, сърце и много труд и събира танцьорите от всички възрасти и от всички градове на училището

Най-голямото танцово хип-хоп училище в България The Center представя Елементи“ в София на 11 май. Спектакълът, който обединява вдъхновение, сърце и много труд, ще бъде изпълнен за първи на сцената в Theatro в две събития – от 18:30 и от 20:30 часа. 

„Елементи“ събира танцьорите от всички възрасти и от всички градове на The Center, които представят най-атрактивните и любими свои танци. Спектакълът е резултат от труда и усилията им през годината и показва израстването им като хора и танцьори.


„Всеки отделен елемент е всеки един от нашите ученици. С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. Всяко негово всичко. И наша мисия и най-голямо удоволствие е всеки наш елемент – всеки един от нашите ученици, постоянно да търси нова възможност да бъде винаги най-адекватната за съответното време и пространство версия на себе си“, разказват за събитието от The Center.


Тази година The Centre ще отбележи и 20 години от създаването си със зрелищен спектакъл през есента във Варна. Цялата творческа година на The Center ще бъде под името TWENTER и ще бъде посветена на извървяния път досега. 

Повече за The Center

The Center е на най-голямото танцово хип-хоп училище в България с мрежа в пет български града - Варна, София, Пловдив, Русе и Велико Търново. В екипа на школата са 15 от най-добрите хореографи и преподаватели в страната. През годините до енергията на това да бъдеш част от The Center са се докоснали над 10 000 души. В училището танцуват от 4- до 45-годишни. Най-важната равносметка на The Center обаче не се измерва в цифрите, а в свършената работа и положителната промяна в хората.

бюлетин

още реакция