Касиел Ноa Ашер отбелязва 50-годишен юбилей с „Нощта на покера“ по Тенеси Уилямс

На 1 ноември актрисата ще празнува и 30 години на сцена.

На 1 ноември от 18:30 часа в Театър Азарян ще празнуваме рождения ден на една от най-необикновените и провокативни актриси у нас – Касиел Ноа Ашер. С "Нощта на покера“ по мотиви от шедьовъра "Трамвай Желание“ на Тенеси Уилямс, Касиел Ноа Ашер ще отбележи и своите 30 години на сцената. 

Душевната кардиограма, неповторимата атмосфера, в която се случват влюбванията, катарзисите, джазът в съществуването на героите в "Нощта на покера“, са пропити с пикантност и загадка. Човешки души, изгубени в опияняващото пътешествие в търсене на Щастието. Герои, които, пропадайки в "кладенеца“ на живота, не откъсват погледа си от звездите.

"Бланш на Касиел Ноа Ашер е особена, специална жена, тялото ѝ е пронизано от стъпките на тълпата. Тя е жена клоун. Една прелюбопитна Алиса, попаднала в свят на разбити огледала – тук нощите са с аромат на блудкаво вино и уморени тела, а хората приличат на животни, избягали от зоологическа градина. Театърът, пребиваването в театъра, днес е безумна игра, която си заслужава всяко дихание именно заради каузата, че изкуството ни доближава до същността ни, до истината за душата и може би Касиел Ноа Ашер е родена под щастлива звезда, защото в "Нощта на покера“ тя сияе като Бланш, благодарение и на своите невероятни партньори: Мартина Апостолова, Ели Колева, Йордан Ръсин, Кристиян Негалов и Теодор Каракачанов – заради тях е необикновена всяка минута от торнадото "Касиел“, споделя театралният критик Елица Матеева.

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още РеAкция