Камила Лекберг и Александър Карим пишат сценарий за аудиосериал

Очакваме появата му на 15 юни ексклузивно в Storytel.

Един от най-продаваните шведски писатели Камила Лекберг и известният актьор Александър Карим пишат сценарий за аудиосериал ексклузивно за Storytel Original. Любовната история проследява двама непознати, които са държани в строга изолация в отделни хотелски стаи в момент, когато смъртоносен вирус заплашва да унищожи човечеството. Те прекъсват изолацията си неволно и това поражда шеметна, животозастрашаваща любов.

Какво се случва с човек в изолация? Какво представлява животът без контакт с други хора? Как може човек да обича, когато тази любов застрашава живота му?

Това са някои от въпросите, които вдъхновиха Glacier (Ледник) - роман на авторката на бестселърите Камила Лекберг и известния актьор Александър Карим.

Glacier (Ледник) ще излезе на четиринадесет езика в Storytel на 15 юни в Швеция, Финландия, Дания, Исландия, България и Полша. Аудиосериалът ще бъде пуснат и в Германия, Белгия, Холандия, Бразилия, Колумбия, Мексико, Испания, Италия, Русия и Турция по-късно през годината. Всеки пазар ще избере свои собствени гласове за записите на различните езици. Гласовете за шведската продукция са Александър Карим и познатата от Бергман актриса - Лена Ендре. Ендре и Карим ще изиграят и главните роли в едноименния филм, който ще бъде режисиран и продуциран от Бейкър Карим, чиято премиера се очаква тази пролет.

"Работата с една и съща история за различни формати дава фантастични възможности за развитие на самата история. В аудиокнигата слушателите ще опознаят героите на по-дълбоко ниво и ще видят различни страни от тях; сюжетът може да се развие и да поеме по различни и изненадващи пътеки, а финалът да стане непредвидим. Затова Glacier (Ледник)е завладяваща история без еквивалент и ние с Александър искрено се вълнуваме от тази творба. Нямаме търпение тя да достигне до публиката чрез различните платформи “, казва Камила Лекберг.

 "Това е истинска драма, защото и двамата влагаме много сърце и страст в този проект. Сюжетът, естествено, е вдъхновен от реалността през изминалата година. Беше напрегната и невероятна година и съм развълнуван, че скоро ще можем да споделим брилянтния резултат ”, казва Александър Карим.

Действието в Glacier (Ледник) се развива в луксозен хотел, където жена лекар и мъж пастор са изолирани в отделни стаи заради смъртоносна епидемия. Те не знаят за съществуването един на друг. Извън карантината, която едновременно ги защитава и унищожава, бушува пандемията. Те са в строга изолация от външния свят, за да спасят живота си, но в много отношения и двамата отдавна са изолирали вътрешното си аз. Опустошителна грешка води до забранена среща, която прераства във великолепна, непреодолима любов. Любов, за която си струва да се умре. 

Официалната премиера на Glacier (Ледник) в глобален мащаб ще бъде на 15 юни 2021 в Storytel.

бюлетин

още реакция