Мечтаната среща между София Лорен и Ромен Гари

Актрисата участва в екранизацията по романа "Животът пред теб".

София Лорен се завръща. Това изречение се върти в медиите от няколко дни. Истината е, че тя никога не си е тръгвала. Просто светлините на прожекторите я бяха оставили на спокойствие. До този момент. Легендарната актриса ще участва във филма “The Life Ahead”, отбелязвайки първа роля в киното след близо 11-годишна пауза. Филмът, базиран на романа на Ромен Гари “Животът пред нас” разказва историята на Мадам Роза, оцеляла при Холокоста бивша проститутка (София Лорен) и 12-годишното сираче от Сенегал Момо (Ибрахим Гуей). Двамата изграждат необикновено приятелство с трудно начало, което впоследствие свързва душите им като парчета от един и същ пъзел.

Синът на Лорен, Едоардо Понти, е режисьор на продукцията. 

Обичам да работя със сина си, защото се познаваме много добре. Обичам начина, по който ме режисира.

86-годишната актриса с две награди Оскар и почетна статуетка за цялостно творчество твърди, че тази екранна пауза не е била планирана. 

Просто се случи, исках да се почувствам вдъхновена и предизвикана. Нямаше предложения, които да искам да направя веднага.

Паралелно със завръщането на снимачната площадка, София Лорен продължава и “пътешествието към себеоткриване”, както сама го нарича. 

Търсенето на автентичност, желанието да създаваш истински моменти – това никога не секва, дори на 86. Без значение от възрастта, винаги притежаваш пласт от себе си, който да разкриеш. В този филм новото, с което се сблъсках, беше различната енергия, която всички тези невероятни актьори ми изпращаха.

Премиерата на “The Life Ahead” може да гледаме по Netflix ot 13 ноември

бюлетин

още реакция