Булевард „Витоша“ 47 - домът на най-големия IQOS бутик в България

Специализираният бутик отвори врати преди броени дни.

Представете си пространство с изключителен дизайн, в самото сърце на града. Със специална зона за събития, друга - отделена за съдействие и грижа за клиента. Място, където клиентът се чувства специален. Звучи като описание на бутик в някоя европейска столица, нали? 

Добрата изненада е, че адресът на това ново и вече любимо място е на бул. "Витоша“ 47 в София. Там е домът на най-големия IQOS бутик в България, който носи духа на знаковите специализирани магазини на марката в Москва, Милано, Токио. Символиката на локацията на бутика е представена чрез визии като тази на Кулата на местността "Копитото“. 

Магазин IQOS в Москва

В експозиционнната част на бутика можете да разгледате всички версии на устройството за нагряване на тютюн на Филип Морис Интернешънъл, което освен че отделя по-малко вредни вещества и е по-добра алтернатива за пушачите. А всички потребители добре знаят, че с времето то се превръща и в неизменна част от техния стил и визия.

В бутика може да се намери и най-новия модел с цвят аквамарин "IQOS 3 Duo Lucid Teal“, благодарение на който, дори и да сте далеч от морето, ще може да направите своето малко бягство.

Бул. "Витоша“ 47 е място не просто за запознаване с продукта и аксесоарите. Tам всеки може да зададе въпросите си и да даде обратна връзка, да опита продукта без ангажимент за покупка и да се запознае с технологията и науката зад технологията за нагряване на тютюн. А и ако трябва да сме честни - и да се наслади на интериора.

 

бюлетин

още реакция