Театър "София" стартира програма на открито

Първото представление е „Апетит за череши“ на 14 май.

Театър "София“ отново кани почитателите на театралното изкуство на своята открита сцена, този път не само защото на въздух е много приятно, но и за да бъдат спазени всички мерки и препоръки за безопасност в настоящата ситуация.

Програмата на Театър "София" на открито започва на 14 май (четвъртък) от 20:30 ч. със спектакъла "Апетит за череши" от Агнешка Ошецка и Мачей Малецки.

Предстои да бъде обявена програмата до края на май и за юни.

През юли Театър "София" ще покани своята публика на премиера на открито. На 19 май започват репетициите за нов спектакъл с режисьор Теди Москов - "Няма да платим, няма да платим" от Дарио Фо.

"Какво се случва, когато неистовото желание и мечтата за живот в "големия град“ се превърнат в трескав и поривист блян?

Как протича едно живеене, в което бълнуването за бляскав живот в столицата става част от ежедневието? И не се ли размива по този начин границата между "измисления“ и "реалния свят“? Симона Халачева и Юлиян Рачков ще Ви очароват, като Ви пренесат на еднопътуване с влак. Пътуване към себе си и към любовта.

Точно в това се състои и темата, около която се завърта историята на персонажите - как това зашеметяване и главозамайване от "светлините на града“ се отразява на живота на двама млади и техните взаимоотношения? Късно ли е да се опознаят и вгледат един в друг, след като толкова години са били заслепени от представата за себе си и идеята за личностно самоусъвършенстване?"

автор Агнешка Ошецка

музика Мачей Малецки

режисьор Ана Батева

сценография Мартина Варийска

аранжимент Стефан Здравески

участват Симона Халачева и Юлиян Рачков

Билети: 10 лв.

Билети за ученици, студенти и пенсионери: 7 лв.

Онлайн купуване на билети: https://bit.ly/3bsffuc

Входът за откритата сцена е вдясно от главния вход на Театър “София“.

Касата в Театър "София" отваря на 13 май с обичайното си работно време. В дните, в които има представления – касата ще работи до тяхното начало.

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още РеAкция