Най-добрите безплатни дигитални издания

Да имаш достъп до качествено съдържание онлайн е истински подарък.

В дните на самоизолация голяма част от хората са изправени пред един основен проблем - какво да правят затворени у дома. Има и такива, които пък са жадували именно за малко време, което да прекарат удобно разположени на дивана. В кризисния период, в който се намираме, макар и на пръв поглед това да е последното важно нещо, предвид сериозността на ситуацията, големите чужди издателства правят изключително ценен подарък на верните си читатели - подаряват безплатен достъп до архивите си или до новите пролетни броеве, които е трябвало да излязат на хартия. И тъй като любителите на качествени чуждестранни списания трудно се сдобиват с хартиени копия у нас, освен ако не пътуват, това е малко, но прекрасно събитие. АртАкция събра любимите си броеве, които може да прочетете от компютър, лаптоп, таблет. За по-приятна карантина:

Anоther Man

За първи път в историята на списанието Anоther Man ще има и дигитална версия. И то - напълно безплатно. Новият брой пролет-лято е посветен на героите и включва истории на Миуча Прада, Марио Соренти, Рик Оуенс. На корицата е Джейк Джилънхол, гост-редактор е Jo-Ann Furniss, а жестът за всички читатели по света бележи и 15-годишнината на изданието. Достъпно е ето тук от 6 април.

 

Изданията на Condé Nast Великобритания

Condé Nast е дом на някои от най-известните световни издания - Vogue, GQ, Vanity Fair, Tatler, House & Garden, World of Interiors, Wired, Glamour и Condé Nast Traveller. Мода, дизайн, изкуство, технологии, пътешествия - списанията могат да угодят и на най-придирчивия вкус. Добрата новина? Майските им броеве са напълно безплатни. Може да свалите приложението на Vоgue и да разлистите, макар и дигитално, последното издание, на чиято корица е Риана. Повече за безплатните версии може да научите в сайтовете на съответните издания.

Изданията на Condé Nast Италия

Италианските издатели са още по-щедри: дават ни цели три месеца безплатен достъп до цялото портфолио на медийната групата, включващо Vogue, GQ, Wired, AD, La Cucina Italiana и Condé Nast Traveller. Още повече - архивът на Vogue e oтворен. Информация ще откриете отново в сайтовете на самите издания. Повечето от тях изискват да изтеглите приложение, чрез което броят става достъпен. 

Dazed

Безплатна дигитална версия (за първи път) на новия брой на Dazed и плакат на Били Айлиш - това е истински подарък по време на самоизолация. Може да се насладите на списанието ето тук.

 

Wallpaper

Едно от най-добрите списания за дизайн в света ни подарява априлския си брой. Достатъчно е само да попълните имейл адреса си в сайта на изданието. А след това - да помечтаете.

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още РеAкция