Онлайн култура (обновена)

Слушаме музика, гледаме балет и театър. На първи ред.

Събрахме най-интересното, което се случва напоследък в онлайн пространството. Останете у дома, изкуството идва.

Концерт на ОСТАВА, 27 март, 21 часа

Концертът мина, но може да се насладите на музиката на ОСТАВА във фейсбук ето тук. Желаещите могат да подкрепят групата, закупувайки билет на символична цена.

Koнцерт на Saint Electrics, 29 март, 19 часа

Locked in this town важи за всички нас. Твърдението, че музиката е живот, сякаш става все по-вярно с всеки изминал ден. Момчетата от Saint Electrics ще се погрижат за доброто ни настроение в неделя вечер. Желаещите да закупят билет и да гледат концерта могат да го направят тук.

Концерт на VICTORIA

Ще имаме възможност да слушаме VICTORIA, която трябваше да представи България на Евровизия тази година (но ще го направи през 2021) на живо от дома й в София. Датата е 28 март, в 20 часа. Повече информация може да откриете тук.

Концерт на Прея, 31 март, 20 часа

На сцената се качва една от любимките на АртАкция заедно с музикантите Денис Попстоев, Евден Димитров, Радо Казасов и Волен Милчев. Достъпът до концерта е безплатен, но всеки може да подкрепи артистите, закупувайки билет. Може да гледате ето тук.

Концерт на P.I.F., 4 април, 20.30 часа

Един по-различен лайф на групата. "У дома" този път е покана да останем вкъщи и да слушаме качествена музка от виртуалната сцена. Концертът може да откриете тук, а желаещите да закупят билет и да подкрепят труда на бандата, могат да го направят онлайн.

"Teлефонът на мъртвеца“, Драматичен театър "Стоян Бъчваров“

Жест от екипа на варненския театър и от режисьора Петър Денчев. Настаняваме се на първи ред на черната комедия от Сара Рул и се оставяме в добрите ръце на Биляна Стоева, Симеон Лютаков, Веселина Михалкова, Милена Кънева, Николай Божков, Полина Недкова. Може да гледате тук.

"Черното пиле“, Mариус Куркински

Сега няма да ви се наложи да чакате с месеци, за да може да се сдобиете с билет за спектакъла на Куркински. Може да го гледате онлайн за 7.98 лв чрез платформата на Fanstream.

"Кой си ти“, Цвета Балийска, Театър Драмеди

Ако имате нужда от доза нови лица, които да ви провокират, представлението "Кой си ти“, което вече 4 години радва публиката, е точно за вас. Може да гледате на този линк и да подкрепите артистите, закупувайки си билет.

"Уют на Камен Донев

Среща с Камен Донев винаги е добра идея. Макар и виртуална. Може да гледате авторския филм на Донев "Уют" за 7.98 лв ето тук.

Вечер в Болшой театър

Истински подарък за ценители. На YouTube канала зрителите ще могат да се насладят на балета "Лебедово езеро", операта "Борис Годунов", балета "Спящата красавица" и още.  

 

Музиката на John Legend

Представете си, че сте в дома му и пее специално за вас. Възможно е, благодарение на серията концерти #TogetherAtHome. Препоръчваме компания да ви прави чаша хубаво питие.

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Барът ще е до морето и морето ще е до бара. Датата е 9 април, от 20.30. Концертът е безплатен, но желаещите могат да закупят билет на символична цена. Ето къде да гледате.

Михаела Филева и Орлин Павлов

Ден след това можем да се насладим на музиката на Михаела Филева. 10 април е датата, на която си запазваме вечерта за нея, а на 12 април ще слушаме Орлин Павлов. Ето как.

Мила Роберт

Мила е любимка на АртАкция. Изпълнения й на живо се помнят дълго. Сега имаме възможност да я слушаме от вкъщи. 14 април, 20.30 часа. Тук.

Андреа Бочели

Миланската катедрала "Дуомо" е забележителна. И никога не е празна. Сега си представете, че божественият глас на Андреа Бочели ще звучи именно там. Той, светлината и милионите зрители от целия свят, които напълно безплатно ще могат да гледат специалния концерт "Music for Hope". В неделя, когато католиците празнуват Великден.

Oткрийте още идеи за добро прекарване у дома

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още РеAкция