SoBAZAAR Green edition #5 и силата да обединяваш

Над 50 талантливи автори и производители, които ще предстявят продуктите си пред вас. Когато толкова светли хора се съберат на едно място, магията е неизбежна. Този уикенд.

Уикендът определено е нещото, за което си мислим във вторник. Имайки план в главата или поне бегла представа за онова, което искаме да правим в събота, прави делниците по-поносими. Разбира се, най-хубавите неща се случват неочаквано, най-вълшебните вечери са онези, в които сме си обещали, че ще се приберем рано, а най-хубавите спомени могат да са от понеделник. Да, най-скучният и омразен ден. Дори Сорентино го презира...

И ако този край на седмицата (така звучи малко по-обнадеждаващо) ще сте от онези, които няма да качват нищо в социалните мрежи от Soho, Лондон, то може да го направите от SОHO, София.

За 10-ти път една от най-красивите и уютни къщи ще бъде дом на книги, мода, играчки, бижута, дизайнерски продукти, био козметика, екологична храна. И понеже една къща не може без музика, за атмосферата ще се погрижат BoyanMusic & DJimmy. Ще можете да прекарате един наистина пълен следобед, който да нахрани сетивата ви. Имаме нужда да бъдем заобиколени от красиви неща и от хора, които вярват в това, което правят. А такива ще има много. Над 50 талантливи автори и производители, които ще предстявят продуктите си пред вас. Когато толкова светли хора се съберат на едно място, магията е неизбежна.

АртАкция ще присъства някъде сред книгите на ИК "Колибри" и ще задава любимия си въпрос.

Каква е твоята АртАкция?

Бихме казали, че приятелите ни от SOHO Sofia успяват да съберат на едно място едни от най-значимите артисти във всички области. Без значение дали говорим за храна или дизайн... Артисти по душа, по вкус. А умението да си толкова силна притегателна силна, е едно от най-изключителните. За нас АртАкцията на SOHO Sofiа трудно може да се събере на предвиденото за отговор място... 

Затова мислим да ги попитаме тази събота и неделя на SoBAZAAR Green edition #5.

Очакваме ви! 

събития книги базар арт изкуство

бюлетин

още реакция