Рами Малек е лице на новата кампания на Saint Laurent

Антъни Вакарело, Дейвид Симс и Рами Малек - очаквано добра комбинация.

След ролята си в "Бохемска рапсодия" Рами Малек споделя, че му е отнело месеци, за да спре да си поръчва чай с акцента и жестовете на Фреди Меркюри. Какво ли е било след изключителното му превъплъщение в шизофреничен хакер в сериала "Mr. Robot" (който горещо препоръчваме), остава да гадаем. Но че му предстоят още добри роли - това е сигурно. 

Междувременно в първите дни на 2020 Малек се появява и на друго поприще, този път - модно. Актьорът е лице на новата кампания на Saint Laurent, следвайки стъпките на Киану Рийвс, който зарадва феновете на бранда миналата година. Това не е първият път, в който Малек застава пред фотографския обектив за модна фотосесия. През 2017 година е лице на Dior Homme, заедно с A$AP Rocky.

В новата колекция на Saint Laurent творческият директор Антъни Вакарело залага на изчистени линии, военни якета, топове с пайети, копринени болера и голи глезени, които се превърнаха в тема, обсъждана почти колкото наградите "Златен Глобус" и номинациите за "Оскар". Черно-белите фотографии на Дейвид Симс и строгите силуети на Вакарело, завършващи с шапка федора, не биха били същите без присъствието на Рами Малек. И този поглед.

Още една причина да твърдим, че 2020 започва повече от добре. 

 

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още РеAкция